Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CoD: Modern Warfare 3 Campaign Modu Yeniden Düzenlendi

Ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre Activision, CoD: Modern Warfare 3 için campaign modunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonunu yayınlayacak.

Güvenilir Call of Duty sızıntıcısı olan TheMW2Ghost’a göre Activision, CoD: Modern Warfare 3 campaign modunun yeniden düzenlenmiş bir sürümünü yayınlayabilir. Görünüşe göre oyun bir aylık PlayStation’a özel olacak.

COD: Modern Warfare 3

Call of Duty Modern Warfare üçlemesinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili söylentiler geçen yıl su yüzüne çıktı ve Activision’ın üç Modern Warfare oyununu yeni görseller ve diğer iyileştirmelerle yayınlamayı düşündüğünü gösteriyor.

2016’da Call of Duty Modern Warfare Remastered ve geçen yılın Mart ayında Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered ile iki oyun piyasaya sürüldü. Üçüncü oyunun da yeniden düzenlenmesini beklemek güvenlidir ve çok güvenilir bir Call of Duty sızıntısı olan TheMW2Ghost’a göre, yeniden düzenlenen Call of Duty Modern Warfare 3 kampanyası bu yılın sonlarında bir aylığına PlayStation’a özel olarak başlayabilir.

TheMW2Ghost “Yeniden düzenlenen CoD: Modern Warfare 3 campaign modunun bu yıl kesinlikle geleceği ve PlayStation’a özel bir ay boyunca orijinal plan olan 2. çeyreğe gelmesi gerektiği söylendi. Bu nedenle, başlangıçta PlayStation ile yapılan bir anlaşma kapsamında bu yılın 2. çeyreği için belirlenmişti, ancak durumun hala bu olup olmadığından emin değilim. Görünüşe göre, bu yıl bir noktada kesinlikle gelmeye devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.