Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cloud 9 Tam Kadrosunu Resmi Olarak Duyurdu

League of Legends' ın ünlü Espor takımlarından Cloud9 bu sene ki kadrosunu açıkladı

Kuzey Amerika’ nın en güçlü League of Legends takımlarından birisi olan Cloud 9, bugün resmi hesaplarından ve internet sayfasından yeni NA LCS sezonunda mücadele edeceği kesin kadroyu açıkladı. Yeni kadroya göre, geçen sene as kadroda oynayan bazı oyuncular yedeğe çekilmiş durumda. 

Cloud9′ ın  geçen sene as kadroda yer alan ormancısı William ” Meteos” Hartman’, yedeğe çekilerek onun yerine Juan “Contractz” Garcia, as kadroya alındı. Arıca kadroya yeni asistan koç Jang”Cain”Nu-ri ve yedek üst koridor oyuncusu Jeon”Ray”Ji-won ile de anlaşıldı.

 

Yeni sezona sağlam hazırlanan Cloud9′ ın bu sene için şu anda 9 oyuncusu bulunuyor. Bu da elinde sağlam oyunlar kurmaya yarayacak bir kadro demek. Oyuncuları dönüşümlü oynatarak çok fazla farklı oyun kurabilecek bir takım, özellikle uzun süren liglerde takımların çok işine yarıyor. Riot Games’ in de yayın haklarını satması üzerine bu tür ligler iyice büyüyecek gibi duruyor. Durum böyle olunca takımlar da daha fazla oyuncu ile eşi benzeri olmayan güzel oyunlar kurmaya çalışıyorlar.

Cloud9’ın 2017 sezonu kadrosunun tamamına göz atmamız gerekirse;

As Kadro

Nicolaj “Jensen” Jensen
Zachary “Sneaky” Scuderi
Andy “Smoothie” Ta
Jung “Impact” Eon-yeong
Juan “Contractz” Garcia

Yedek Kadro

Jeon “Ray” Ji-won 
William “Meteos” Hartman 
Thomas “Thinkcard” Slotkin
Michael “BunnyFuFuu” Kurylo 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.