Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Closers 3. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

Closers: Rogue Agent duyuruldu.

Popüler MMORPG oyunu Closers ilk doğumgününü kutluyor. Bu sebeple dağıtımcı firma En Masse Entertainment da anime temalı MMO’nun yeni sezonunu duyurdu. Closers’ın üçüncü sezonuna Rogue Agents adı verilirken, bu sezon 12 Şubat tarihinde başlayacak. 3. sezonun ilk bölümü Rogue Agent olacak ve ikinci sezonda şaşırtıcı bir şekilde biten hikaye örgüsünü devam ettirecek.

closers 3 sezon cikis tarihi duyuruldu 1

Closers’ta Wolfgang tarafından liderlik edilen The Wildhüter ekibi bu sefer UNION karşısında olacak ve kendi başının çaresine bakacak. Burada devreye de Rogue Agentlar girecek. Closers dünyasında tam bir vahşi batı atmosferi yaşanacak ve işler daha önce hiç olmadığı kadar karışıp kötü hale gelecek.

Rogue Agentların yanı sıra 2019 yılında Closers’a pek çok yeni içerik eklenecek ve En Masse bunun sözünü veriyor. Şubat ayı içinde oyuna yeni Tina Task Force promosyonu, yeni zindanlar, yeni hikayeler ve yeni karakterler eklenecek. Nisan ayında ise Bai ile Blade of Ice da Closers karakterleri arasına katılacak. Seth ile Sekhmet ise Ağustos ayında gelecek.

İyi seyirler!

Closers: Rogue Agents Trailer (Season 3)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.