Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CityWars Savage Yıl Sonunda Çıkacak

Yeni bir Minecraft temalı oyun geliyor.

CityWars Savage aslında 2017’den beri geliştirilen bir oyun. Buna rağmen bugüne kadar hakkında epeydir bir şey duymamıştık. Oyunun şimdi ise Steam sayfası açıldı ve görünüşe göre Aralık 2019 tarihinde resmi çıkış yapmaya hazırlanıyor. CityWars Savage, popüler bir Minecraft sunucusu üzerine hazırlanan ve açık uçlu bir oynanış sunan bir MMORPG yapımı.

city wars savage yil sonunda cikacak 1

Minecraft temelli olan ve bağımsız yapımcılar tarafından geliştirilen MMORPG oyununda oyuncular kaynak toplayacak, silah craft edecek, düşmanlarla savaşacak ve hatta koca bir şehri tek başına inşa edebilecekler. Her ne kadar oyunun iş modeli hakkında henüz bir açıklama yapılmasa da, CityWars Savage’in buy to play olacağını düşünüyoruz. Yani bir kere satın aldıktan sonra dilediğiniz şekilde oynayabileceksiniz ve herhangi bir kısıtlama olmayacak.

CityWars Savage’de içerik büyük ölçüde topluluk tarafından yürütülecek ve Steam sayfasında da şu açıklama yer alıyor:

Oyuna eklenen her şey topluluk tarafından yaratıldı ve tasarlandı; bu yüzden herkes geliştirme sürecinin bir parçası olabilir! Oynanış büyük ölçüde casual olacak fakat oyunumuzun karmaşıklığı sayesinde zorlu mücadeleler de yaşanacak.’

Açıkçası Minecraft temalı oyunlar çok fazla yer alıyor ve CityWars Savage’in başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek.

Citywars Savage Alpha Explication GamePlay Trailer 2018

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.