Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Chernobylite’ın 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

Chernobylite'dan oynanış videosu geldi.

World War 3, Get Even, NecroVision gibi bir birinden kaliteli oyunların geliştiricisi olan The Farm 51 geçtiğimiz haftalarda yeni oyunu olan Chernobylite’ı duyurmuş ve ardından da Steam’de sergilemeye başlamıştı. Oyunun 30 dakikalık oynanış videosu geldi.

Chernobylite’ın 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Karanlık atmosferi ile bizleri hem aksiyon hem de gerilim yüklü bir dünyaya götürecek olan Chernobylite, 2019’un sonbahar aylarında bilgisayar ve konsol platformu oyuncularına sunulacak. Hayatta kalma ve RYO oyunu olarak karşımıza çıkacak olan oyunda benzersiz dövüş sahnelerinin yanı sıra eşsiz bir hikaye anlatımı yer alacak. 3D grafik açıları eşliğinde oynanacak olan yapım Çernobil’de geçecek.

18 Nisan itibari ile oyunculara sunulan yeni oynanış videosu 30 dakikalık bir süreye sahip. Oyuncuları 1986 yılına götüren ve Çernobil felaketini konu alan yapım oldukça gizemli bir giriş sahnesine sahip. Birinci şahıs kamera açıları eşliğinde karanlık bir dünyaya sahip olan oyunda radyasyona maruz kalacak ve Çernobil’de bizden istenilen görevleri başarmaya çalışacağız. 350.000’den fazla insanın hayatını kaybettiği bu felakette hayatta kalmaya çalışan insanlar için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Yeni yayınlanan 30 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Chernobylite Pre-Alpha Kickstarter Demo Gameplay [Official]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.