Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WWII, Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oldu!

Call of Duty: WWII kısa süreliğine ücretsiz oldu.

2017’nin Kasım ayında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapan Call of Duty: WWII, serinin en başarılı oyunu olarak şu sıralar konuşulmaya devam ediyor.

Call of Duty WWII Hafta Sonu Ücretsiz Oldu 2

Activision tarafından yayıncılığı yapılan Call of Duty: WWII, oyunculara gerçekçi bir savaş dünyasına ek olarak aksiyon dolu anlar sunuyor. Yayınlandığı haftadan itibaren en çok satan oyunlar listesinden hiç düşmeyen Call of Duty: WWII, bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecek. Bilgisayar oyuncuları için geçerli olan ücretsiz hafta sonu tam iki gün sürecek. Multiplayer modu ücretsiz olarak oynayacak olan oyuncular, dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya gelecekler.

Aksiyon ve gerilim yüklü yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım, sık sık ücretsiz hafta sonu yaparak oyuncuların yüzünü de güldürmeyi başarıyor. Oyuncular ücretsiz hafta sonunda Multiplayer özelliklerin tamamına erişecek ve dünyanın dört bir yanında bulunan oyuncularla savaşabilecekler. Ücretsiz hafta sonu sonrasında oyuncular, Call of Duty: WWII’yi yüzde 35 indirim ile 209.00 TL yerine 135.85 TL’ye satın alabilecekler. Buna ek olarak oyuncular ücretsiz hafta sonu sonrasında oyunu satın alırlarsa ilerlemeleri hesaplarına otomatik tanımlanmış olacak.

Oyun şuan Steam‘de ücretsiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.