Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Warzone Sunucuları Çevrimdışı

Activision, Verdansk haritasını kaldırmak ve yeni Pasifik haritası Caldera'yı getirmek için Call of Duty Warzone sunucularını çevrimdışı yaptı.

Call of Duty Warzone, 2020’deki tanıtımından bu yana, Verdansk battle royale haritasında milyonlarca oyuncunun mücadele ettiği büyük bir popülerlik kazanmıştı. Ancak Call of Duty Warzone oyuncuları şimdi Verdansk haritasına veda etmek durumunda kaldı ve heyecanla Pasifik haritası Caldera’nın gelmesini bekliyorlar. 

Verdansk haritasının kaldırılması ve yeni haritanın Caldera’nın piyasaya sürülmesi için, Call of Duty: Warzone sunucularının sınırlı bir süre için tamamen çevrimdışına alındı. Call of Duty sunucuları geçtiğimiz gün 21.00 itibarıyla çevrimdışı yaptı. Sunucu tekrardan çevrimiçi hale geldiğinde oyuncuları yeni harita karşılayacak.

Call of Duty Warzone Sunucuları Ne Zaman Tekrar Online Olacak?

Call of Duty Warzone

Bugün akşam yani 8 Aralık Çarşamba 21.00 itibarıyla Warzone sunucularına erişilebilecek. Call of Duty: Warzone geçtiğimiz sezonda yani Verdansk haritasında bile bu kadar büyük bir güncelleme gelmediği belirtildi. Bunu göz önünde bulundurarak, Call of Duty: Warzone sunucularının düzgün bir şekilde uygulanması için çevrimdışına alınması aslında şaşırtıcı bir durum değil. 

Caldera haritasının piyasaya sürülmesiyle beraber büyük ihtimalle yeni oyuncuların bir akınına uğrayacak. Bu nedenle Warzone hayranları, sunucular 8 Aralık’ta 21.00’da tekrar çevrimiçi olmasına rağmen, ilk başta teknik zorluklar olabileceğini unutulmamasında fayda var. Call of Duty: Warzone Caldera haritası güncelleme ile gelen tek büyük değişiklik değil. Oyuncular, yüklemelerde olduğu gibi oyunun işleyişiyle ilgili bazı temel farklılıkları görecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.