Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Vanguard Zombies Fragmanı Yayınlandı

Activision, kasım ayında piyasaya süreceği Call of Duty Vanguard'ın zombi modunu tanıttı. Hikaye, Black Ops Cold War'da başlatılan Dark Aether'ın devamı olacak.

Heyecanla beklenen Call of Duty Vanguard Zombies fragmanı nihayet yayınlandı. Sledgehammer Games, Vanguard’ın hikayesini ve çok oyunculu modunu geliştirirken, Treyarch ise Dark Aether hikayesinin devamı için seriye geri dönüyor. Bildiğiniz gibi Dark Aether anlatısı Black Ops Cold War‘da başlamıştı. Vanguard zombi modu, İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazilerin korkunç deneyleriyle ortaya çıkan şeytani güçlere daha yakından odaklanıyor.

Call of Duty Vanguard Zombies

Arka planda Billie Eilish’in şarkısının olduğu Call of Duty Vanguard Zombies fragmanında görülen yerlerden biri de Hotel Royal haritası. Vanguard‘ın çok oyunculu betasını deneyimleyen kişiler bu detayı hemen fark edeceklerdir. Yukarda da bahsettiğim gibi Vanguard, temel olarak Sledgehammer Games’in eseri olsa da, zombi modu Treyarch tarafından geliştiriliyor. Hatırlayacağınız üzere zombilerle ilk kez stüdyonun geliştirdiği Call of Duty World at War ile tanışmıştık.

Treyarch, Vanguard’ın yeni zombi hikayesinin Almanca olan ve “Başlangıç” anlamına gelen “Der Anfang” haritasıyla başladığını açıkladı. Bu yeni anlatı, Die Maschine’in Projekt Endstation’ındaki olaylardan önce neler olduğunu ortaya koyan Black Ops Cold War’un Dark Aether hikayesinde ‘prequel’ görevi görüyor. Zombies’de Vanguard operatörleri, Nazi kuvvetlerinin hizmetindeki şeytanbilimci olan Profesör Krafft tarafından gönderilen bir yardım çağrısına yanıt olarak Stalingrad‘a gider.

Vanguard Zombies, Dark Aether Hikayesini Genişletecek

vanguard zombi modu

Orada operatörler, Dark Aether‘in Tanrı benzeri yaratığı Ölümsüz Kortifex ile bağ kurmak için mistik bir eser kullanan Nazi komutanı Oberführer Von List’i yenmek için çalışmalıdır. Kortifex’in ölüleri diriltmek için gücünü kullanan Von List, Üçüncü Reich için II. Dünya Savaşı’nı tek başına kazanmak için bir zombi ordusu kullanmayı planlar.

Von List’in bu uhrevi ve iblis benzeri Dark Aether varlıklarını kullanma arzusu sonucu Call of Duty Vanguard Zombies hikayesine birkaç tanrısal yaratık geliyor: Norticus the Conqueror, Saraxis the Shadow, Inviktor the Destroyer, Bellekar the Warlock.

Treyarch, oyuncuların Der Anfang’ın hikayesinde ilerledikçe Vanguard’ın Dark Aether varlıkları hakkında daha fazla şey öğreneceğini, ayrıca Vanguard’ın operatörlerinin Dark Aether’in mistik eserleriyle etkileşime girerek yetenekler kazanacağını söylüyor. İkonik seriyi kökenlerine döndürecek olan Call of Duty Vanguard, 5 Kasım‘da çıkacak.

Call of Duty Vanguard Zombies Fragmanı:

Zombies Reveal Trailer | Call of Duty: Vanguard

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.