Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Vanguard Ön Yükleme ve İndirme Boyutları Ortaya Çıktı

Merakla ve daha çok korkuyla beklenen Call of Duty Vanguard dosya boyutu ve ön yükleme süreleri belli oldu. 28 Ekim'de erişime açılacak olan oyun, korkulduğu kadar büyük bir alan kaplamayacak.

Call of Duty Vanguard ön yükleme tarihi ve indirme boyutları açıklandı. Yeni Call of Duty oyununun ön yüklemesi, Kuzey ve Güney Amerika’daki PS4 ve PS5 oyuncuları için 28 Ekim saat 9pm PT’de açılacak. Türkiye’deki oyuncular ise 29 Ekim saat 07:00 itibarıyla Vanguard’a erişebilecekler.

Ön yükleme Xbox One ve Xbox Series X / S için perşembe günü 19:00’da başlayacak. PC oyuncuları ise 2 Kasım Salı günü henüz belli olmayan bir zamanda oyunu indirebilecek. Activision tarafından paylaşılan blog gönderisine göre Vanguard’ın dijital bir sürümünü satın almış olsanız bile ön yükleme döneminde indirmeyi manuel olarak başlatmanız gerekebilir.

Call of Duty Vanguard Ön Yüklemesi, Bugün Başlıyor

call of duty vanguard ön yükleme

Call of Duty Vanguard’ın her platform için yükleme ve indirme boyutları şu şekilde:

  • PS4: 93.12 GB yükleme boyutu, 54.65 GB indirme boyutu
  • PS5: 89.84 GB yükleme boyutu, 64.13 GB indirme boyutu
  • Xbox One: 56,6 GB yükleme boyutu, 56.5 GB indirme boyutu
  • Xbox Serisi X | S: 61GB yükleme boyutu, 61 GB indirme boyutu
  • PC: Henüz açıklanmadı

Call of Duty Vanguard, Xbox’a kıyasla PlayStation’da neredeyse yüzde 50 daha fazla yer kaplıyor, ancak yine de Black Ops: Cold War’un 190 GB’lık depolaması ile karşılaştırıldığında etkileyici bir şekilde az alan işgal ediyor. Daha önce bildirdiğimiz gibi Activision, Vanguard’ın dosya boyutunun önceki Call of Duty oyunlarından çok daha küçük olacağına söz verdi. Bugün paylaşılan yükleme ve indirme boyutları, yayıncının taahhüdünü yerine getirdiğini gösteriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.