Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Mobile 3. Sezonu ve Ramazan İçerikleriyle İlgili Bilmeniz Gereken 10 Şey

Bu içeriğimizde, oyuncuları Japonya’ya götüren Call of Duty Mobile 3. Sezonu ve Ramazan dönemine özel içerikler hakkında bilmeniz gereken 10 şeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Activision tarafından Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty Mobile, Tokyo Escape (Tokyo’dan Kaçış) ismindeki üçüncü sezonu ile 17 Nisan’da başladı. Önemli yenilikler sunan Call of Duty Mobile 3. Sezon, oyuncuları bu kez Japonya’ya götürüyor.

Yeni çok oyunculu harita ve modlar, yeni silahlar, yeni Operatörler, etkinlikler dahil çok sayıda özel içeriğe ev sahipliği yapan Battle Royale oyunu, son dönemde CoD serisiyle paralel olarak gerçekleştirdiği güncellemeler ve yeni içeriklerle mobil oyunlar arasında yakaladığı başarıyı sürdürüyor.

Bu içeriğimizde, Call of Duty Mobile 3. Sezonu ve Ramazan içerikleriyle ilgili bilinmesi gereken en önemli 10 şeyi bulacaksınız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemize geçelim.

Oyunun hikayesi Japonya’da devam ediyor

Call of Duty Mobile 3. Sezonu

Call of Duty Mobile, oyun içi hikayesini özel çizgi roman serilerinde devam ettiriyor. Önceki sezonlarda Alcatraz hapisanesinde esir tutulan Hidora Kai, dünyadaki tüm elektronik cihazları devre dışı bırakma planı için Alcatraz’dan kaçmıştı, ancak arkasında bıraktığı bilgisayarda başka bir suç örgütü lideri ile olan bağlantısı açığa çıkmıştı.

Bunun üzerine General Shepherd ve Yüzbaşı Price, diğer suç örgütü lideri olan Menendez’i sorguya çekti. Elbette iki büyük ustanın taktiklerine dayanamayan Menendez, Hidora Kai’nin Japonya’da saklandığını itiraf etti. Böylece oyunun yeni sezonu, Hidora Kai’nin peşinden oyuncuları Japonya’ya sürüklüyor.

Yeni Sezonla Birlikte Oyuna 2 Yeni Harita Eklendi

call of duty mobile tokyodan kaçış

Call of Duty Mobile 3. Sezon Tokyo’dan Kaçış güncellemesi ile birlikte oyuna Oasis ve Coastal isimli iki yeni çok oyunculu harita geliyor. Oyuncular biri büyük ve diğeri orta boyutta olan yeni haritalarda hünerlerini sergileyebilecekler.

Oasis çölün ortasında orta doğu temasını ve zenginliği yansıtan bir tatil köyü haritası. Coastal ise ufak çaplı ancak iç ve dış mekanların fazla olduğu bir sahil kasabası haritası.

Hidora Kai ile Birlikte Birçok Yeni İçerik Oyuncuların Beğenisine Sunuldu

Hidora Kai

Bu sezonun ana baş düşmanı Hidora Kai, yeni sezonluk savaş bileti ile oynanabilir karakter olarak geldi ve savaş biletiyle birlikte 2 yeni karakter daha oyuna dahil oldu. Ekipman tarafında ise silahlar ve karakterler japon tarzıyla kuşanırken birçok silah tılsımı, özel görünüm, çıkartma, oyuncu kartı ve zafer efekti de oyuna eklendi. Ayrıca ki özel silah olan Yokai görünümlü PP19 Bizon ve Scorching Sun görünümlü QXR de oyuncuların beğenisine sunuldu.

Sezona Özel Temalı Etkinlik: Kılıçlar ve Taşlar

Call of Duty Mobile 3. Sezon özel temalı etkinlik, oyuncuların tamamen bilek ve kontrol yeteneklerini konuşturması için zorlu bir mücadele içeriyor. Kılıçlar ve Taşlar modunda oyuncular sadece yakın dövüş silahlarını ve el bombalarını kullanarak savaşmak zorundalar.

Oyuncular düşmanları yere serdikçe giderek artan hareket hızı kazanacaklar ve maç içerisinde düşecek olan “Gölge Kılıcı” özel yeteneğini alarak üstünlük sağlamaya çalışacaklar.

Karanlıkta Savaşmayı Sevenlere Özel Mücadele: Gece Modu v2.0

call of duty 3. sezon gece modu

Ana oyun serisinin hemen ardından Mobile versiyona da gelen çok oyunculu Gece Modu, kısa süreliğine özel bir mücadele ile değişiyor.

Oyuncular sınırlı pili olan gece görüş gözlükleri ile maç içerisinde mümkün olduğu kadar düşmanı saf dışı bırakmaya çalışacaklar. Daha sonrasında gözlüklerin yeniden şarj olabilmesi için karanlıkta saklanacaklar ve düşmandan uzak olmaya çalışacaklar.

Yeni Yetenekler ile Büyük ve Etkili Silahların Tadını Çıkarın

call of duty mobile 3

Call of Duty Mobile 3. Sezon ile gelen içerikler sadece harita, karakter ve silahlar ile sınırlı değil. Yeni gelen operatör yeteneği “Overclock” ile operatörün sahip olduğu büyük silah özelliğinin yeniden dolum süresi çok kısaldı.

Böylece oyuncular ağır topları savaş meydanında daha etkili şekilde kullanabilirken silahların da tadını çıkarabilecekler. Bunun yanında “Renetti” isimli özel atış moduna sahip tabanca da hızlı oyuncuların savaş alanında küçük ancak çok etkili bir yardımcısı olacak.

Yeni BR Sınıfı “Yer Bulucu” ile Takımına Tam Destek Sağlayın

Yeni sezonda mayıs ayının başında açılacak yeni oyun içi etkinlikle beraber BR moduna yeni bir sınıf ekleniyor. Yer Bulucu isimli yeni sınıf özellikle uçaksavar ekipman yetenekleri ile takımı havadan gelen saldırılara karşı koruyacak.

“Savaşçının Yolu” Etkinliği ile Bölge Hakimiyeti Kazanın ve Özel İçerikler Elde Edin

CoD

29 Nisan’da başlayan ve 15 gün sürecek özel etkinlikte takımlar, BR haritasında belirlenen ve her 24 saatte bir değişen alan üzerinde hakimiyet kurmaya çalışacaklar. Her alan için ayrı görevlerin olduğu etkinlikte, alan hakimiyeti için en çok görev yaparak puan toplayan takım bölgenin hakimiyetini kazanacak. Hakimiyeti ele geçiren takım ayrıca Man-O-War ve Coalition gibi özel silahların ender ve epik görünümlü versiyonlarına da sahip olacak.

12 Sezonun Sultanı Geldi Çattı

call of duty mobile ramazan

Oyun, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan dönemini özel içerikler ve sürprizler ile kutluyor. Bu sene özel mor tonları ve altın renkleri ile süslenmiş “Kandil Feneri” paketi, oyun içi mağazadan satın alınabilir durumda. Paket, Phantom karakteri için özel görünümle beraber uçuş kıyafeti, sırt çantası, paraşüt ve özel profil kartını içeriyor.

Ramazan Turnuvasına Hazır Mısınız?

Call of Duty Mobile Ramazan dönemini sadece özel bir içerik paket ile değil, büyük bir özel etkinlik ile de kutluyor. Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak özel topluluk turnuvaları, ünlü yayıncılar Mithrain ve Sizophren’i konuk ediyor.

Oyuncular, 4 gün sürecek günlük turnuvaları geçerek hafta sonundaki büyük eleme turnuvasına girmeye hak kazanacaklar. Büyük finalde ise oyuncular Mithrain ve Sizophren ile takım olacak ve maç serilerinde en yüksek puanı alarak kazanmak için mücadele edecekler.

Turnuva etkinliğine dair detayları ve turnuvaya katılım koşullarını Gamify web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Gamify mayıs ayı turnuva takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.