Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Cthulhu’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Call of Cthulhu 30 Ekim'de yayınlanacak.

2018 yılı içerisinde yayınlanacak olan Call of Cthulhu, Unreal Engine oyun motoru ile Cyanide tarafından geliştiriliyor.

Call of Cthulhu’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen yapım uzun bir süredir aksiyon ve gerilim severler tarafından bekleniyordu. Steam’de paylaşılan Call of Cthulhu yayınlanma tarihine göre beklenne yapım 30 Ekim 2018’de oyuncuların karşısına çıkış yapacak. Gerilim dolu yapısı ile oyuncuları derinden etkileyecek olan yapım da karanlık ve sürükleyici bir atmosfer bekliyor olacak. Korku dolu teması ile oyuncuların beğenisine sunulacak olan yapım da macera ve rol yapma özellikleri de etkin olacak.

Yapım bizleri 1924 yılına götürecek ve esrarengiz olayların tam ortasına bizleri atacak. Yapım içerisinde bir dedektif olan Edward Pierce’yi canlandıracak ve olaylara onun gözüyle bakacağız. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olacak olan oyunda, çok sayıda sinematik sahneler ile de karşılaşacağız. Oyun içerisinde sık sık oyunculara bilgi verilecek ve hikaye hakkında da fikirler sunulacak.

Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan yapım, 30 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alacak.

[E3 2018] Call of Cthulhu – E3 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.