Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Burnout Paradise Remastered’ın İnceleme Puanları Ortaya Çıktı!

Bugün deneme sürümü yayınlanan Burnout Paradise Remastered’ın incele puanları ortaya çıktı.

2008 yılında ilk kez karşımıza çıkan Burnout Paradise 2018 yılına yeniden uyarlanmış olarak geri dönüyor. Sabırsızlıkla bekleyiş içerisinde olan oyun severler bugün oyunun deneme sürümünü oynayabilecekler.

Burnout Paradise Remastered’ın İnceleme Puanları Ortaya Çıktı 3

Electronic Arts’ın yan kuruluşu olan Criterion Games tarafından geçtiğimiz aylarda Burnout Paradise Remastered’ın Mart ayında karşımıza çıkacağı belirtmişti. PlayStation 4 ve Xbox One platformu oyuncularını yakından ilgilendiren bu haber de Burnout Paradise yenilenmiş yüzü ile oyuncuların karşısına çıktı. Electronic Acces aboneleri şuan da Burnout Paradise Remastered’ın Play First yani İlk Sen Oyna olarak adlandırılan deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde oynayabilirler. Açık dünya yarış oyunu olarak tanıtılan oyunda bizleri yüksek çözünürlüklü detaylar ve kaliteli içerikler bekliyor.

Unutmadan belirtelim. 2008 yılından bu yana 8 farklı genişleme paketi alan oyun tüm paketleri içerisine barındırarak karşımıza çıkıyor. Bu süreç içerisinde oyuna eklenen araçlar, haritalar vs. bütün içerikler Burnout Paradise Remastered’da toplanmış olacak. 10 saatlik olan deneme sürümünde bizleri sınırlı biri içerik beklese de oyun severler 16 Mart’ta yapımın tam sürümünü oynamaya başlayacaklar.

İnceleme Puanları

Gadgets 360 – 6

TrustedReviews – Henüz açıklamadı

Game Revolution – 3.5/5

Video Chums – 9.3

Areajugones – 8.5

Vandal – 8

https://www.youtube.com/watch?v=f4JqCmt9hzE&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.