Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bungie, Destiny 2’nin Güncelleme Planlarını Duyurdu!

Destiny 2’nin güncelleme planları oyun severler ile paylaşıldı.

2017 yılının başarılı oyunları arasında yer alan ve günümüze kadar sayısız güncelleme alan Destiny 2, milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Oyunculardan gelen geri bildirimler ile geliştirme sürecine devam eden Bungie, güncelleme planlarını tüm dünya ile paylaştı.

Bungie Destiny 2’nin Güncelleme Planlarını Duyurdu 2

Satış rakamları ile satış listelerinden eksik olmayan Destiny 2, geliştiricisi Bungie’nin kasasını parayla doldurmayı başardı. İlk serisi ile milyonlarca oyuncu tarafından ilgi haline gelen Destiny, ikinci serisi ile de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Oyunlara özel geliştirilen DLC(genişleme paketleri) şu sıralarda oldukça popüler olmuş durumda. Tabii bazı geliştiriciler bu genişleme paketlerini oyunculara ücretsiz sunarken, bazıları da oldukça pahalı fiyatlar üzerinden satışlarını gerçekleştiriyor.

Curse of Osiris ek paketi ile oyunculardan olumsuz tepkiler alan Bungie, oyundaki bazı yenilikleri geri alacağının sözünü vermişti. Oyuncuların geri bildirimlere artık daha hassas yaklaşacağını duyuran Bungie, yayınladığı yeni içerik planları ile oyuncuların istediği özelliklere dikkat çekeceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde oyuna gelecek olan ek paketlerin paralı olacağı duyurulmuştu. Bungie yeni açıklaması ile sezon içeriklerinin tüm Destiny 2 oyuncularına ücretsiz olacağını duyurdu. Bu ay içerisinde oyunun Masterwork sistemine’de yeni zırhlar eklenecek. Oyuna Şubat’ta gelecek güncelleme ile oyundaki zırh ve silah modları tamamen yenilenmiş olacak.

Bungie Destiny 2’nin Güncelleme Planlarını Duyurdu

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.