Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brad Pitt’li Aksiyon Gerilim Filmi Bullet Train’den İlk Fragman

Sony Pictures, Brad Pitt'in başrolde olduğu aksiyon gerilim filmi Bullet Train için ilk tanıtım fragmanını paylaştı.

Başrolünde, Hollywood’un en sevilen aktörlerinden Brad Pitt‘i izleyeceğimiz aksiyon gerilim filmi Bullet Train için ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Ünlü oyuncu, 30 saniyelik videoda tatlı piyano melodileri ve Japonya’nın kırsal manzaraları eşliğinde kurgusal Nippon Speed ​​Line treni için bir reklam seslendirirken, son sahnede hırpalanmış ve yaralanmış yüzü ile karşımıza çıkıyor.

Kōtarō Isaka’nın aynı adlı romanına dayanan film, hızlı trende birlikte seyahat eden ve birbirlerini öldürmeleri için görevlendirildiklerini fark eden bir grup suikastçıyı konu alıyor. Tanıtım videosunun başlığındaki 2 Mart ibaresi, muhtemelen önümüzdeki hafta ilk resmi fragmanın paylaşılacağını ima ediyor. Bullet Train filminin 15 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Bullet Train, 15 Temmuz’da Vizyonda

Bullet Train brad pitt

Pitt’in yanı sıra oyuncu kadrosunda Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon ve Sandra Bullock gibi isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Deadpool 2 ve Atomic Blonde filmlerinin yapımcısı David Leitch oturuyor. Eski bir dublör koordinatörü olan Leitch, ilk yönetmenlik deneyimini John Wick ile yaşadı.

Ünlü ismin önceki filmlerinden aşina olduğumuz şiddetli aksiyonu, mizahı ve dövüş tekniklerini Bullet Train‘de de görebiliriz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım.

Nippon Speed Line - Get on Board March 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.