Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BTS World’e Yeni Bölüm Geliyor!

BTS World'Ün ilk güncellemesi yeni içerikler getirdi.

Netmarble’ın yeni mobil oyunu olan BTS World ilk güncellemesi ile oyunculara yenilikler sunuyor. Yapım aldığı ilk güncelleme ile yeni bir bölüme, yaz temalı etkinlik sahnesine ve daha pek çok yeniliği oyuncularına sunuyor.

BTS World’e Yeni Bölüm Geliyor 2

Netmarble, Güney Koreli müzik grubu BTS’in menajer olma deneyimi sunan mobil oyunu BTS World ilk güncellemesini aldı. Oyuna gelen ilk güncelleme ile yeni bir bölümün yanı sıra oyunculara yaz temalı bir etkinlikte sunuldu. Hikâye bazlı olarak oynanabilen mobil oyun,, oyuncuları grubun meşhur olmadan önceki yaşantısına götürüp, en büyük süperstar olma yolunda ilerlemelerini sağlıyor. Yani oyuncular meşhur olabilmek için mücadele ediyorlar.

Oyuna gelen ilk güncelleme ile çeşitli görevler de oyunculara sunuluyor. Oyuncular bu görevleri geçebilmek için oyun içerisinde BTS kartları seçiyor  ve ilerliyorlar. Bölüm 7’yi oyuna getiren güncelleme beraberinde ‘Yılın Çaylağı Ödülü Nasıl Alınır?’ adlı yeni bir hikâye içeriğini de oyunculara sunuyor.

Ek olarak bölümde BTS’nin ikinci mini albümü olan ‘Skool Luv Affair’ albümündeki  single şarkısı ‘Boy in Luv’ şarkısından 14 yeni kartı da oyuna getirdi.

Güncellemenin en büyük getirisinden bir diğeri de ‘Okyanusu Duyuyorum’ etkinliği oldu. Etkinlikte oyunculara yaz kostümlü yeni 7 kart sunuluyor. BTS WORLD oyuna özel 10 bin yeni fotoğraf ve 100 video içeriyor; oyuncular menajer olarak BTS ile sanal şekilde çeşitli birebir interaktif içeriklerle etkileşime giriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.