Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands’in Geliştiricisi Gearbox’ın Yeni Oyunu Project 1v1 Duyuruldu

Borderlands serisinin başarılı geliştiricisi Gearbox, yeni oyunu Project 1v1'i duyurdu. Herkes Borderlands 3 için bir duyuru beklerken, serinin tutkunu olan oyuncular bir parça hayal kırıklığına uğradı.

Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Software, yeni oyunları Project 1v1′i hakkında çok fazla detay vermeden duyurdu. Project 1v1, kart koleksiyonu temeline dayalı, hızlı bir oynanışa sahip birinci şahıs nişancı oyunu özellikleri ile harmanlanmış olacak. Aynı Warframe’in geliştiricisi Digital Extremes’in Keystone ile yaratmaya çalıştığı konsepte benzetebiliriz.

project 1v1

Project 1v1 için açılan internet sitesine bakılırsa, oyunun nasıl bir şey olacağı hala gizemini koruyor. Ancak kısa süre içinde düzenlenecek olan ve kapalı bir şekilde gerçekleştirilecek teknik testler için kayıt yaptırabilirsiniz. http://www.project1v1.com/ adresine giderek oyun hakkında yayınlanan bütün içeriklere ulaşabilirsiniz ki neredeyse hiçbir içeriğin paylaşılmadığını söyleyebiliriz.

İlk başta sadece Kuzey Amerika sunucuları açık olacak. Bu da kalabalık saatleri yakalamak için sabaha karşı oyuna girmeniz gerekebileceği anlamına geliyor.

Yayınlanan tek görselde uçan araçların bulunduğu, az da olsa cyberpunk bir hava yakalanmış diyebiliriz. Çin’deki tapınakları anımsatan bir bina görselin sol yanında dikkat çekiyor. Her şey devasa kaya duvarlarının arasında ve merkezde yer alan büyük yapının çevresinde konuşlanmış durumda.

project 1v1 screen

Oyunun detayları hakkında daha fazla içeriği yakın zamanda öğrenme şansımız bulunuyor. Ancak şimdilik geliştirici ekibin geçmiş çalışmalarından yola çıkarak Project 1v1 için ümitlenmemiz yeterli olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.