Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3’ün Ana Hikayesi 35 Saat Olacak!

Borderlands 3'ün oynanış süresi belli oldu.

2019’un beklenen oyunu olarak E3 2019’da da duyurulan Borderlands 3 şu sıralar yeni haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bugün gelen bilgiler ile oyunun ana hikayesinin kaç saat olacağı belli oldu.

Borderlands 3’ün Ana Hikayesi 35 Saat Olacak 2

Gearbox Software imzası ile geliştirilen Borderlands 3, 13 Eylül 2019’da hem konsol hem de bilgisayar platformu için lansmana çıkacak. 2K Games tarafından yayınlanacak olan yapım ana hikayesi ile herkesin beğenisini kazanacak. E3 2019’dan bu yana çeşitli bilgiler ile gündeme gelen Borderlands 3, ana hikaye süresini oyuncular ile paylaştı.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Borderlands 3 yan görevler olmadan toplamda 35 saatlik bir oynanış süresine sahip olacakmış. Sadece ana oynanışın 35 saatlik süreye sahip olması oyuncular tarafından da oldukça beğenildi. Yan görevler ile oyunun toplam süresi artmaya devam edecek. Şu sıralar Epic Store üzerinde sergilenen yapımda oyuncular çeşitli karakterler eşliğinde aksiyon yüklü sahneler de mücadele edecekler.

Oyunun yayınlanmasından sonra oyunculara yeni ana ve yan görevler sunulmaya devam edilecekmiş. Farklı dünyalara sahip olan yapımda oyuncular aksiyona doyacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.