Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bloodhound Town Takeover İçin Apex Legends Bir Tanıtım Fragmanı Yayınlayacak

Apex Legends, Bloodhound Take Tower etkinliğinde bir şeyler var.

En sevdikleri battle royal oyununun veri madenciliğini takip eden Apex Legends oyuncuları, Bloodhound’un Town Takeover etkinliği için sırada olduğunu biliyor. İlk teaser günümüze işaret etti ve Respawn Entertainment gerçekten de bunu gerçekleştirdi.

Bloodhound Town Takeover İçin Apex Legends Bir Tanıtım Fragmanı Yayınladı 1

Fragman olması gerektiği gibi muhteşem bir şey değil ve Skyhook’un batısında keskin nişancı dağına giderseniz, Apex Legends‘a eklenmesi en uzun süredir söylentiler olan ölü bir Prowler, Titanfall canavarı bulacaksınız.

Şimdi, bir göz atmak için sayıları düşüren Apex Oyuncuları sayesinde bölge oldukça kalabalık. Yerel ayarlara olan ilginin artması nedeniyle, ekran görüntüsü alma girişimlerimiz çoğunlukla çok ölü oldu, bu yüzden tanınmış Apex Legends veri madencisi Shrugtal‘dan bir Twitter örneği aldık. 

Bu bölgenin, tıpkı daha önce gerçekleşen Town Takeover etkinliklerinde olduğu gibi kozmetik bir revizyon için sıradaki olduğunu varsayabiliriz. Apex Legends’ın bu türden son etkinliği, lüks bir yolculuk ve her şeyle birlikte gelen Mirage ile olmuştu. Belki de yeni bir karakter bekleyebiliriz.

Respawn yakın zamanda Prowlers’ın detaylı modellerini, çeşitli renk şemalarını ve bir dizi animasyonu ekledi. İkincisi, Prowlers’ın koşma, takip etme ve hatta tehlikeden uzak durmalarını gösterir, bu yüzden oyunda olacaklarını varsaymak güvenlidir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.