Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blizzard Devasa Çok Oyunculu Bir FPS Oyun Üzerinde Çalışıyor

Blizzard Entertainment geliştiricileri yeni oyunlar üzerinde çalışıyor. Henüz duyurulmamış projeler arasında, örneğin iddialı bir AAA sınıfı FPS oyunu bulunmakta.

Blizzard ‘ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Allen Adham’ın, şirketin klasik oyunlarını daha fazla yeniden düzenlemeyeceğini iddia eden açıklaması, insan gücünün yeni oyunlara yönlendirildiğini göstermesi gerekiyordu. Stüdyo tarafından yayınlanan iş ilanlarına göre, tek oyunculu modda muhteşem bir çevrimiçi nişancı olması beklenen büyük bir AAA projesi de dahil olmak üzere en az birkaç yeni başlık bekleyebiliriz.

Blizzard

Blizzard ‘da kıdemli bir sanatçı olan Dan John Cox, Twitter’da “duyurulmamış” bir proje için bir ekip oluşturduğunu ancak bu oyunda çalışma konusundaki heyecanını gizlemediğini duyurdu. Bunu gerçekten harika bir şey olarak tanımlıyor ve hatta kariyerinde yaptığı en iyi fikir olarak nitelendiriyor.

Gizemli proje, bir hikaye veya çevrimdışı mod ve diğer oyuncularla işbirliği yapma veya rekabet etme seçeneği içeren, PC ve konsollar için bir FPS olacak ve hepsi yenilikçi ve nefes kesici görsellerle sarılmış olacak. En azından Blizzard tarafından yayınlanan iş tekliflerinden öyle görünüyor, çünkü şirket bu tür oyunlarla ilgili deneyime sahip kişileri arıyor.

Düzinelerce reklam arasında adayların, yaratıcılık sınırlarını zorlaması ve benzersiz bir stil sergilemesi beklenen “son derece yaratıcı ve sanatsal 3B ortamların” konsept çalışması, modellemesi ve dokulandırılması konusunda yetkin olmaları beklenen bazı özellikler var. Seviye Tasarımcısı pozisyonu için başvuranların “destansı ve unutulmaz dünyalar” inşa etme becerilerini göstermeleri gerekecek.

Toplamda, Blizzard’ın web sitesinde “duyurulmamış” projeler için yaklaşık 55 iş ilanı var ve yeni ekipler yalnızca yeni oyunlara değil, aynı zamanda yeni türlere de odaklanacak. Listelerden bazıları ayrıca mobil geliştiriciler ve diğer küçük projeler için işlerden de bahsediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.