Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bless Unleashed 11 Temmuz’da Kapalı Betaya Çıkacak!

Bless Unleashed kapalı beta tarihini duyurdu.

Xbox One platformu 24 Ağustos 2018’de duyurulan Bless Unleashed aylar sonra yeniden gündeme geldi. Günümüze kadar bir kaç farklı fragmanı oyuncular ile paylaşan yapım, bu yıl içerisinde Xbox One oyuncularına sunulacak.

Bless Unleashed 11 Temmuz’da Kapalı Betaya Çıkacak 2

Xbox One platformu için Microsoft Store üzerinde sergilenmeye devam eden Bless Unleashed ne zaman lansmana çıkacak belirsizliğini korumaya devam ediyor. MMORPG oyunu olarak bu yıl içerisinde konsol oyuncularına sunulacak olan yapım eşsiz bir atmosfere sahip olacak. Bünyesinde devasa yaratıklara yer verecek olan oyunda hem erkek hem de dişi karakterler de yer alacak. Oyuncular seçtikleri karakter ile fantastik savaşlara katılabilecekler.

Gece gündüz döngüsünün yer alacağı yapımda bazen bir açık dünyada bazen de zindanlar içerisinde ilerleyerek bu canavarlar ile karşı karşıya geleceğiz. İlgi çekici yapıların da yer alacağı oyunda hayatta kalma odaklı bir oynanış yer alacak.

Oyun içerisinde epey fantastik özelliklere sahip içerikler yer alacak. Bazen kanatlı şeytanlar, bazen devasa canavarlar bazen de çirkin yüzlü yaratıklar ile mücadele edeceğiz.

VGChartz’ın haberi ile öğrendiğimiz kapalı beta tarihi 11 Temmuz olarak duyuruldu. Daha öncede betaya çıkan yapım, 11 Temmuz’da çıkacağı betada hatalarının yüzde 99’undan arınmış olacak. Oyunculardan gelen geri bildirimlere neticesinde geliştirici ekip oyun üzerinde bazı düzeltmeler ve iyileştirmeler de yaptı.

Bless Unleashed - Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.