Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bless Online Founder Paketi Alanlar İçin Erken Başladı

Bless Online’a erişim bugün açıldı.

Neowiz’in fantazi MMORPG türdeki yeni oyunu Bless Online’ın batı portunun çıkması pek de kolay gerçekleşmedi. Oyun ilk olarak 2016 yılında duyuruldu fakat şimdiye kadar pek çok gecikme yaşandı, oyun bir türlü Avrupa bölgesine gelmeyi başaramadı. Sonrasında Aeria / Gamigo iptal kararı alıp geri çekilirken, Neowiz ise oyunu kendi yayınlamaya karar verdi. Bless Online yarın yani 30 Mayıs’ta çıkacak fakat Founder Pack satın alan oyuncular bugünden giriş yapmaya başladılar.

Bless online founder paketi alanlar icin erken basladi 1

Neowiz Bless Studio’dan Uygulayıcı Yapımcı Sungjin Ko bazı açıklamalarda bulunurken şu sözleri kullandı;

‘Bless’i yaparken bizim için inanılmaz uzun bir macera oldu. Bless her zaman için bir tutkuydu ve oyunun Steam versiyonuyla birlikte mümkün olan en iyi Bless Online deneyimini sunduğumuzu düşünüyoruz. Fakat bugün sadece bir başlangıç. Hâli hazırda üzerinde çalıştığımız çok sayıda yeni içerik, yeni sınıflar, zindanlar ve PvP senaryoları bulunuyor. Size bunları göstermek için sabırsızlanıyoruz.’

Eğer siz de biraz daha pahalı olan Founder paketlerinden birini satın aldıysanız, Bless Online’ı oynamaya hemen şimdiden başlayabilirsiniz.

[Bless Online] Steam Early Access Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.