Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blade and Soul: Revolution Önce Kore’de Çıkacak

Blade and Soul: Revolution'dan yeni haberler var.

Blade and Soul bir zamanlar oldukça başarılı bir MMORPG’di ve özgür dövüş mekanikleri sebebiyle ilgi çekmişti. Her ne kadar oyun eski grafiğini devam ettiremese de, yine de oyuncu kitlesini korumayı başardı. Şimdi ise yeni bir sürümünden haberler var.

blade soul revolution once korede cikacak 1

Blade and Soul’un mobil sürümü olan Blade & Soul: Revolution hakkında bugün yapımcı firmadan bir açıklama geldi. Bu yeni mobil sürüm 6 Aralık 2018 tarihinde önce Güney Kore’de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Blade & Soul: Revolution’da orijinal oyunun PC’deki haline mümkün olduğu kadar sadık kalınacak. Oyunun çıkışı 4 ana ırkla gerçekleşecek ve bunlar Jin, Gon, Yun ve Lyn olacak. Aynı zamanda toplamda Blader Master, Kung Fu Master Destroyer ve Machinist olmak üzere 4 sevilen sınıf yer alacak.

Blade & Soul: Revolution da PC sürümünde olduğu gibi bolca ara sahne içerecek. Yapımda oyuncuları hikayeye bağlayacak 150’nin üstünde cutscene bulunacak.

Blade & Soul: Revolution’ın İngilizce sürümü hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat Güney Kore’de başarılı olursa muhtemelen NCSoft oyunu Batı bölgelerine de getirecektir.

Blade & Soul: Revolution (KR) - Official game trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.