Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blade and Soul – Celestial Dawn Güncellemesi Çıktı

Blade and Soul oyuncu kaybetse de yeni içerikler almaya devam ediyor.

Popüler MMORPG oyunu Blade and Soul’un beklenen The Celestial Dawn güncellemesi bugün çıkış yaptı ve aynı zamanda yeni fragmanla birlikte resmi sitede yama notları da yayınlandı.

blade and soul celestial dawn guncellemesi cikti 1

Blade and Soul – Celestial Dawn güncellemesiyle birlikte maceranıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Oyuna 12 kişilik Nightfall Sanctuary adlı raid alanı, yeni bir solo Heroic Dungeon ekleniyor. Ayrıca yeni efsanevi Grand Celestial bölümüyle birlikte silahlarınızı dönüştürme şansınız olacak. Tabii Celestial Dawn ek paketiyle gelenler bu kadarıyla sınırlı değil ve oyuna eklenen daha pek çok özellik bulunuyor.

Ayrıca oyuncular mücevherler için yeni Augment System’i kullanabilecek, eşya ve sistemler üzerinde değişiklik yapılabilecek. Aynı zamanda normal zindanlar için yeni buff ile diğer geliştirmeler de Blade and Soul’a gelenler arasında.

Aynı zamanda Blade and Soul – Celestial Dawn için yayınlanan yeni fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz.

NCSoft yapımı Blade and Soul ilk olarak 2012 yılında çıkmış ve kısa sürede büyük popülarite yakalamıştı. Her ne kadar eski günlerinden uzak olsa da, hala hatrı sayılır bir oyuncu topluluğuna sahip.

Blade & Soul Celestial Dawn: Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.