Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online’ın Kar Etkinliği Duyuruldu!

Black Desert Online oyuncularına kar taneleri dağıtılacak.

MMORPG oyunları arasında efsane olarak adından söz ettiren Black Desert Online yeni yıla girerken oyuncuların yüzünü güldürecek bir etkinlik duyurdu.

Black Desert Online’ın Kar Etkinliği Duyuruldu 2

Altchar tarafından yapılan haberle öğrendiğimiz etkinlik 27 Aralık 2018 – 16 Ocak 2019 tarihleri arasında geçerli olacak. Let the Snow olarak duyurulan etkinlikte oyuncular çeşitli hediyelerin sahibi olacaklar. Oyunun geliştiricisi olan Pearl Abyss oyuncuların etkin olup olmadıklarına bakmaksızın etkinlik esnasında oyunda yer alan oyunculara ‘Snowflakes’ yani kar taneleri adlı bir ödül sunacak. Oyuncular etkinlik sırasında karakterlerini boşta bırakarak(afk) dağıtılan bu ödüle ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Oyuncular kazandıkları kar tanelerini ganimet kutularında harcayabilecekler. Oyun içerisinde 5 saate kadar afk kalabilen oyuncular 10 kata kadar fazla kar tanesi kazanabilirler. Oldukça özel olan bu kar taneleri ile oyuncular NPC’lerle ticaret yapabilirler. Dağıtılacak olan kar taneleri süslü bir kutu eşliğinde oyuncular hediye edilecek.

Etkinlik henüz ülkemiz oyuncuları için duyurulmazken, yurtdışındaki oyunculara sunuluyor.

Ülkemizde birinci yılını geride bırakan yapım yıl dönümü nedeniyle de oyunculara çeşitli etkinlikler sundu. Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan BDO 2019’da kitlesini genişletmeye devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.