Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online Xbox One Platformu İçin Yayınlandı!

MMORPG efsanesi Black Desert Online Xbox One'a çıktı.

2014 yılının Aralık ayından bu yana dünyanın dört bir yanında oynanan Black Desert Online, 2018’de de ülkemiz için oyunculara sunuldu. MMORPG dünyasının efsanevi oyunu olarak adından söz ettiren yapım, artık Xbox One platformunda da oynanabilir oldu. Yapım dün akşam saatlerinde Xbox One platformu için lansmana çıktı.

Black Desert Online Xbox One Platformu İçin Yayınlandı 2

Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan ve günümüzde tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Black Desert Online, dün itibari ile Xbox One platformu oyuncuları da sunuldu. Konsollar da 4K Ultra HD grafik özelliklerine sahip olarak karşımıza çıkan yapım, Standart Edition sürümünü 65.00 TL olarak Xbox One oyuncularına sunuyor. Oyun üç farklı paket halinde Xbox One’da lansmana çıktı. Oyunun Deluxe Edition sürümü 110.00 TL, Ultimate Edition 285.00 TL olarak şuanda satılıyor.

Geniş bir açık dünyaya sahip olan oyunda hızlı bir savaş sistemi ve zengin bir içerik yer alıyor. Canavarları, korkunç yaratıkları ve tanrıları yere sermek için ter dökeceğimiz yapımda günlük hayat becerileri de kazanabilecek ve oyun içerisinde kullanabileceğiz. Açık bir dünyada MMORPG deneyimi ile aksiyon dolu savaşlara katılacağımız oyunda bizleri zengin bir içerik bekliyor olacak.

Black Desert on Xbox One Pre-Order Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.