Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online Steam’e Geldi, IP Engellemesi Devam Ediyor

Steam sayesinde Türkiye'ye de açılacağını umduğumuz Black Desert Online'a yine kavuşamadık.

Pearl Abyss ekibi tarafından geliştirilen ve Kakao Games tarafından yayınlanan MMORPG türüne mensup Black Desert Online, uzaktan gerçekten çok güzel görünüyor. Son zamanlarda geliştirilmiş olan en kaliteli MMORPG’lerden biri olduğunu söyleyebileceğimiz oyun, yayıncı firmanın anlaşmaları gereği bazı bölgelerde IP engellemesine takılıyordu. Bu bölgelere ne yazık ki Türkiye de dahil. Ücretsiz olarak oynanamayan BDO için VPN ya da benzeri bir yöntem kullanmak keyifli olmuyordu. Steam’e geleceği haberi yayılınca IP engellemesinde de kurtulacağımızı düşünmüştük. Oyun Steam’e geldi, ancak engelleme sona ermedi.

black desert online steam 1

Oyunun Steam’e gelmesi şerefine % 40 indirim sunan Kakao Games, 31 Mayıs 2017 tarihine kadar 5.99 dolara satın alınabilecek. Karakter modelleme seçenekleri ile çok sayıda MMORPG hayranının ilgisini çeken oyun, güzel tasarlanmış dünyası, yetenek tabanlı dövüş sistemi, karmaşık hayatta kalma sistemi ve devasa boyuttaki savaşları ile bir adım öne çıkıyor. Ancak ne yazık ki bu içeriklerden hiçbirine Türkiye’de yer alan oyuncular erişemiyor.

Steam’den gelecek yeni oyuncular için Olvia üzerinden hızlı sunucular satın alan geliştiriciler, Steam üzerinden gelecek oyuncuların da halihazırda mevcut olan büyük topluluğa doğrudan girmesi için öteki sunuculara da erişim izni verecek. Olvia sunucularını seçen oyuncuların, mevcut topluluğu kolayca yakalayabilmeleri için fazla zorlayıcı olmayan seviye atlama sistemi kullanılacak.

Oyunun Steam çıkışı için yayınlanan videoyu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/E7qjvXvd7Vk

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.