Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online Steam’de Oyuncu Rekoru Kırdı

Kısa süre önce Steam mağazasındaki yerini alan oyun, oldukça başarılı bir giriş yaptı.

Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve Kakao Games ekibi tarafından yayınlanan Black Desert Online, son yılların en ikonik MMORPG oyunlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Black Desert, ülkemizde ne yazık ki IP engellemesine takılıyor. yayıncı firmanın anlaşmaları gereği Türkiye’deki MMO oyuncularına kapılarını açamayan yapım, Steam üzerinden de erişilebilir değil. Steam’e geleceği haberini alınca, IP engellemesinin sona erebileceğini düşünen oyuncular şimdilik bekleyişi sürdürüyor. Bu esnada oyun, Steam rekorları kırmaya devam ediyor.

black desert online

Steam’e gelişinin şerefine % 40 indirimli olarak satışa çıkan oyunu, gerekli IP ayarlamaları yaptığınız takdirde açabiliyorsunuz. Ancak satın alarak oynayacağınız bir içerik olduğundan ve çevrimiçi gücünüzün de oyundan zevk alabilmek için yüksek olması gerektiğini düşündüğümüzden, bu yolu oyunculara önermiyoruz.

Steam’e gelişinin ilk haftası sona ermek üzere. Daima yükselen bir grafikle oyuncu sayısını artırmakta olan BDO, anlık 19.000 çevrimiçi oyuncu rekorunu kırdı. Şu günlerde Steam üzerindeki en popüler MMORPG olma özelliği taşıyan oyunun, ülkemize gelmesi için elbette bir ümit bulunuyor. Steam’deki en kalabalık ikinci MMORPG ise, Warframe. 

Oyun Kuzey Amerika ve Avrupa sunucularını bir sene önce açmıştı. Steam sunucularına sahip oldukları karakterlerini taşıyamayan mevcut oyuncuların, bu sayıya etkisi olmadığını hatırlatalım. Bu sebeple gerçekten büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz.

Oyun şu an 6 dolara satılıyor. İndirim bittiği zaman 10 dolara satılacak olan oyunu, Steam sunucularında oynamak istedikleri için satın alan çok sayıda mevcut oyuncu bulunduğu da biliniyor. 2016’nın en iyi MMORPG’si seçilen Black Desert Online’ın Steam istatistiklerine aşağıda göz atabilirsiniz.

bdo steam

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.