Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BioWare, Mass Effect 5 ve Dragon Age 4 Hakkında Konuştu

BioWare'in blogunda yer alan kapsamlı bir gönderide Gary McKay, 2021'de COVID-19 pandemisinin baskısı altında çalışmak hakkındaki düşüncelerini ve merakla beklenen oyunlar hakkında bilgi paylaştı.

BioWare blogu, stüdyonun genel müdürü Gary McKay’in bazı haberleri paylaştığı bir gönderi yayınladı. Yaklaşan Mass Effect 5 ve Dragon Age 4 gibi oyunların son durumuna ve stüdyonun pandemi nedeniyle karşılaştığı zorluklara değindi. Yeni Mass Effect oyununun gizemleri ortaya çıktı.

İlk olarak Mass Effect 5 hakkında konuşan McKay, hayranlara bu yılki N7 Günü vesilesiyle yayınlanan postere daha yakından bakmalarını önerdi. Sanat eserinde, Mass Effect evreninin geleceğini ima eden en az beş sürpriz gizli olduğunu iddia etti. Serinin hayranları bu bilgiyi gözden kaçırmadı ve afişin ilk derinlemesine analizi internette dolaşmaya başladı.

Mass Effect 5 ve Dragon Age 4’ün Gelişim Süreci Gayet İyi Durumda

Mass Effect 5

Dragon Age 4‘e gelince çok fazla detay almadık. BioWare’in genel müdürü bir kez daha deneyimli geliştiricilerden oluşan bir ekibin oyun üzerinde çalıştığına dair güvence verdi, bu nedenle projenin tehlikede olduğundan korkmanıza gerek yok. Dragon Age’in dördüncü bölümünün, oyuncular tarafından yapılan seçimlere dayalı olarak tek oyunculu bir oyun olacağına dair bir kez daha onay aldık.

McKay ayrıca, oyunun 10. doğum günü vesilesiyle duyurulan MMORPG için yeni bir hikaye genişletmesi olan Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith‘in yakında çıkacağından bahsetti. Stüdyonun bu kadar uzun süredir başarıyla devam eden bir oyun yaratabilmesinden gurur duyuyor. McKay ayrıca bu yıl SW:TOR’a gelecek bir dizi güncellemeyi duyurdu.

Gary McKay’in Hedefi: Eski İtibarı Geri Kazanmak

Mass Effect 5

Ayrıca Mass Effect 5‘in yanı sıra Mass Effect: Legendary Edition‘ın başarısından da bahsedildi. BioWare’in yöneticisi, üçlemenin yeniden düzenlemesinin inanılmaz derecede olumlu karşılandığı için minnettar ve gelecek oyunların aynı yüksek kaliteyi koruyacağını garanti etti.

McKay tarafından gündeme getirilen son konu, devam eden pandemi. Gönderide de okuyabileceğimiz gibi, bu şartlar altında çalışmak kolay değil. Yine de ekip, personelin stüdyodaki konumlarını korumasını ve çalışmaya devam etmesini sağlayan teknikler ve araçlar geliştirmeyi başardı. Ayrıca McKay, BioWare’in genel müdür olarak göreve başladığından beri bir öncelik olan ve olmaya devam edecek olan itibarını yeniden inşa etme hedefini takip etmeye devam etti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.