Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Billy Khan: Doom Eternal Bugüne Kadar Yaptığımız En İyi Oyun!

Gelen haberlere göre Doom Eternal, Id Software'ün en iyi oyunuymuş.

Günlerdir çeşitli yeni görüntü ve fragmanlar ile gündemden düşmeyen Doom Eternal merakla beklenmeye devam ederken oyunla ilgili çarpıcı bilgiler de gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekip, Doom Eternal’ın en iyi oyunları olduğunu belirtmişler.

Billy Khan Doom Eternal Bugüne Kadar Yaptığımız En İyi Oyun2

Geçtiğimiz günlerde yeni bir fragman ile oyuncuların nefesini kesen Doom Eternal Mart ayında piyasaya sürülecek. Oyun piyasaya çıkacak çıkmasına ancak daha çıkmadan gündemden düşmez oldu. Yeni fragmanı ile oyuncuları adeta cehennemin dibine götüren yapım Id Software tarafından geliştirilmeye devam ediliyor.

Dün gece Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Id Software Programcısı olan Billy Khan, Doom Eternal’ın muhtemen stüdyoda yapılmış en iyi oyun olduğunu ifade etmiş. Khan resmi Twitter adresi üzerinden yapmış olduğu paylaşımda oyunun görüntü kalitesinin olağanüstü olduğunu, her şeyin sorunsuz çalıştığını ve savaşların akıcı bir şekilde oyunculara sunulacağını ifade etmiş.

Billy Khan yaptığı paylaşımda özetle, ‘Doom Eternal şimdiye kadar yaptığımız en iyi oyun’ demiş.

Doom serisinin en büyük oyunu olarak sabırsızlıkla beklenmeye devam eden yapım, 20 Mart 2020’de PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Google Stadia için lansmana çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.