Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bilgisayar Oyuncuları Burnout Paradise Remastered’ı 6 Ay daha Beklemek Zorundalar!

Burnout Paradise Remastered Salı günü satışlara açılıyor.

İlk kez 22 Oacak 2008’de oyuncuların karşısına çıkan Burnout Paradise 2018 yılında tamamen yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak.

Bilgisayar Oyuncuları Burnout Paradise Remastered’ı 6 Ay daha Beklemek Zorundalar 2

Staller Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından konsol oyuncularına sunulan Burnout Paradise Remastered, önümüzdeki Salı bilgisayar oyuncularına satışlara sunulacak.  Bünyesinde birbirinden farklı araç modellerine yer verecek olan yapım Origin üzerinden oyunculara dağıtılacak. Origin üyesi olan oyuncular Burnout Paradise Remastered’ı daha erken oynamaya başlayabilecekler.

PC Gamer’ın haberine göre Burnout Paradise Remastered’ı bilgisayar oyuncuları 6 ay daha beklemek zorundalarmış. Şubat ayında konsol oyuncularına sunulan yapım 21 Ağustos Salı günü tüm dünyada satın alımlara açık olacak. Origin Acces üyesi olan yada oalcak olan oyuncular 10 saatlik bir deneme sürümünü bilgisayarlarında oynayabilirler. Adrenalin dolu bir yapıya sahip olan yapım 60 FPS olarakta oynanabilecek. Oyun içerisinde hem spor yarış arabaları hem de F1 oyunlarından tanıdığımız Ferrari tarzında araçlar yer alacak. Oyuncular akıcı trafiğe karşı yarışlara katılacak ve biriş çizgisini ilk geçen sürücü olmaya çalışacaklar.

Burnout Paradise Remastered 6 ay sonra PC’ye çıkış yapacak.

https://youtu.be/f4JqCmt9hzE

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.