Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Beyond Good and Evil 2 Büyük İhtimalle İptal Edilecek

Tom Henderson, Beyond Good and Evil 2'nin sorunlarını aktardı. Tanınmış içeriden birinin sözlerine göre, oyun sancılı bir geliştirme sürecinde ve oyunun geliştirme ekibi projenin kapatılacağına dair bir duyuru bekliyor.

Beyond Good and Evil 2‘nin devrim niteliğinde, son derece ayrıntılı bir çalışma olması gerekiyordu ancak her şey gelişiminin bir felaketle sonuçlanabileceğini gözler önüne serdi. Bu bilgi, içeriden tanınmış Tom Henderson tarafından geldi ve proje üzerinde çalışan geliştiriciler oyunun iptal edilmesini bekliyormuş.

Twitter hesabında, projenin başından beri net bir yaratıcı yönü olmadığını okuduk. Geçen yıl oyunun emekli olan babası Michel Ancel’in ayrılması, geliştiricinin iş arkadaşlarına yönelik olduğu iddia edilen baskıcı davranışlarından etkilenmiş olabilecek bir kararla sorun daha da kötüleşti.

Beyond Good and Evil 2

Henderson ayrıca Beyond Good and Evil 2‘nin Ubisoft’tan herhangi bir yardım bekleyemeyeceğini de belirtti. Görünüşe göre Fransız şirket, en güçlü serileri olan Assassin’s Creed ve Far Cry‘ı geliştirmeye odaklanmayı tercih etti. Bilgi verene göre, projeyi kapatma veya askıya alma kararı henüz alınmadı ancak bu yalnızca bir zaman meselesi. Takımın korkularını haklı görüyoruz; Şimdiye kadar oyun hakkında çok sınırlı bilgi aldık, ayrıca beklenen çıkış tarihinden de bahsedilmedi.

Oyunun 2003’ün aksiyon macera oyunu Beyond Good & Evil’in hikaye odaklı bir ön bölümü olması gerekiyordu.

Beyond Good and Evil 2’nin Babası Michel Ancel Kimdir?

Michel Ancel‘in video oyun endüstrisine 20 yıllık katkısı, dünya çapındaki oyun topluluğu tarafından övgüyle karşılandı. Bu, oyun geliştirme süreçlerine uyguladığı alışılmadık bir felsefenin sonucu oldu; Oyunları yalnızca benzersiz değil, aynı zamanda herhangi bir sınırdan muaftı.

Rayman oyun serisini (1996’da piyasaya sürülen ilk bölümüyle) ve 2003’ün Beyond Good & Evil’i yaratan Michel Ancel’den başkası değil. İkincisi ikonik bir oyun haline geldi ve orijinal sürümünden 8 yıl sonra Ubisoft’un yeniden düzenlenmiş bir sürümünü yayınladı. Yeniden düzenlenen oyun büyük bir başarı elde ettiğinden Ubisoft, devam oyununun yaratılmasına yeşil ışık yaktı.

Beyond Good and Evil 2 bir düzine yıldan fazla bir süredir geliştiriliyordu ve geliştirici ekip, oyun konseptlerinin mevcut teknoloji ile tamamen düşünülebilir hale geldiği anı beklediklerini açıklamıştı. Son olarak oyun PC/Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacaktı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.