Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BDO’nun Yeni Karakteri Archer Yükselmeye Başladı!

Black Desert Online'ın yeni etkinliği duyuruldu.

MMORPG alanında milyonlarca oyuncuya sahip olan Black Desert Online geçtiğimiz hafta yeni bir güncelleme almış ve oyunculara yeni bir sınıf sunmuştu.

BDO’nun Yeni Karakteri Archer Yükselmeye Başladı 2

Geçen hafa oyuna gelen yeni karakter Archer ile oyuncular daha dinamik ve ayrıntılı bir serüvene katılmaya başlamışlardı. Tatar Yayı ile düşmanların korkulu rüyası haline gelen yeni karakter, oyun içerisinde benzersiz özelliklere sahip olarak karşımıza çıkmıştı. Tüm oyuncular arasında yavaş yavaş popülerleşen Archer sınıfı oyuna gelen yeni bir etkinlik ile kutlanacak. 16 Ocak 2019’a kadar Archer ile 56, 57 ve 58’nci levele ulaşan tüm oyuncular Altın Külçeleri, Kristal Parçaları ve Lauren Aile Hediye Kutuları gibi oyun içi ödüllerin sahibi olacaklar.

19 Aralık – 26 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak olan Cron Dede İle Kış Festivali etkinliği ülkemiz oyuncularına sunulacak. Oyuncular Cron Dede etkinliği boyunca Velia, Heidel, Calpheon, Valencia ve Altinova semalarında süzülebilecek ve çeşitli ödüllerin sahibi olabilecekler. Bu ödüller arasında oyuncular için özel olarak hazırlanan Noel Şapkası ve Rudolf Kafa Bandı da yer alacak.

Etkinlikler hakkında daha geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.