Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefleet Gothic: Armada 2, Ocak 2019’a Ertelendi!

Battlefleet Gothic: Armada 2, 2019'da karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz yıl duyurulan Battlefleet Gothic: Armada 2 strateji oyunu olarak 2019 yılının Ocak ayında bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Battlefleet Gothic Armada 2 Ocak 2019’a Ertelendi 2

Tindalos Interactive imzası ile geliştirilen Battlefleet Gothic: Armada 2 tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek. Birbirinden farklı modlara sahip olacak olan yapım da stratejik tecrübelerimizi ispatlayacağız. Uzay savaşlarına dahil olacağımız oyunda grafiklerin kalitesi çok sağlam olacak. Detaylı ve fantastik bir atmosfere sahip olacak olan yapım da uzay istasyonlarında dolaşcak ve birbirinden farklı düşman modellemeleri ile karşı karşıya geleceğiz.

Oyun içerisinde savaşlar karanlık bir atmosferde yapılacak. Silahların ışıkları ortalığı aydınlatırken, seslerde ortama ürkütücü bir tema uygulayacak. Birbirinden farklı uzay araçlarını deneyimleyeceğimiz yapım da aksiyon dolu savaşlara dahil olacak, dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Battlefleet Gothic: Armada 2’de 5 farklı dil seçeneği yer alıyor. Atmosferik yapısı ile sürükleyici bir strateji dünyasına adım atacağız.

Oyun şuan Steam’de yüzde 10’luk bir indirimle 140.00 TL yerine 126.00 TL olarak oyunculara sunuluyor.

Battlefleet Gothic: Armada 2, 2019’un Ocak ayında piyasaya çıkış yapacak.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - Faction Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.