Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield V’e Battle Royale Modu Geldi!

Battlefield V'in battle royale modu yayınlandı.

2018’in en çok beklenen oyunlarından birisi olan ve 9 Kasım 2018 itibari ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyunculara sunulan Battlefield V geçtiğimiz haftalarda battle royale modu ile anılmıştı. Oyun bugün Firestorm isimli battle royale modunu oyunculara sundu.

Battlefield V’e Battle Royale Modu Geldi 2

Oyunculara aksiyon ve gerilim yüklü içerikler sunan Battlefield V, konsol ve bilgisayar platformunda geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda battle royale modu alacağını duyuran yapım, bu sabah Firestorm isimli battle royale moduna kavuştu. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberlerde yeni modun 25 Mart’ta tüm platformlarda yayınlanacağından söz etmiştik. Oyunun Firestorm modu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda eş zamanlı olarak bugün yayınlandı.

Oyuna gelen Firestorm modu ile çeşitli yeni içerikler de eklendi. Yeni mod ile oyun içerisine yeni araçlar, hedefler ve özellikler eklendi. Oyunun piyasaya sürülmesinden 4 ay sonra gelen battle royale modu şu sıralar oyuncular tarafından ilgiyle oynanıyor. Diğer oyunlarda yer aldığı gibi oyuncular Firestorm’da uçaktan atlayarak harita üzerine iniş yapacaklar. Yaz ve kış temalı alanların yer aldığı yeni harita, Battlefield serisinin en büyük haritası olarak tanımlanıyor.

Battlefield V — Official Firestorm Gameplay Trailer (Battle Royale)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Furkan

    Önce Türkçe dil desteği getirsinler..

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.