Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield V Yeni Güncellemesi İle Mikro Ödemeler Alıyor!

Battlefield V'e gerçek para birimi geliyor.

Kasım 2018’de konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Battlefield V oldukça beğenilmişti. Geçtiğimiz haftalarda günümüzün popüler modu olan battle royale’i de oyuncularına sunan yapım bugün yeni bir güncelleme aldı.

Battlefield V yeni Güncellemesi İle Mikro Ödemeler Alıyor 2

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanan battle royale modu geçtiğimiz haftalarda Battlefield V’e Firestorm olarak gelmişti. Oyuncular Firestorm modunda hayatta kalabilmek için ter döküyorlardı. Serinin en büyük haritasını da Firestorm ile oyunculara sunan Electronic Arts bugün de yeni bir güncelleme yayınladı.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Battlefield V bugün yeni bir güncelleme almış. Oyuna gelen güncelleme ile artık oyuncular gerçek para karşılığında içerikler satın alabilecekler. Güncelleme ile gerçek para birimini oyuna dahil eden geliştirici ekip, oyuncuların gerçek para karşılığında kozmetik ürün, XP güçlendiricler ve Elite setleri alabileceklerini belirttiler. Premium para birimi olarak adlandırılan paralar Battlefield Para Birimi olarak karşımıza çıkacak.

Firestorm modu ile oyunculara tarihindeki en büyük haritasını sunan EA, serinin en iyi oyunu olarak gördüğü Battlefield V’e yatırım yapmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.