Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 5’de Yağma Kasaları Bulunmayacak!

Battlefield 5'de kozmetik ürünler satılacak.

19 Ekim’de karşımıza çıkacak olan Battlefield 5, ilk fragmanı ile adeta izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Aksiyon bakımından doyurucu olacak olan yapım, sürükleyici yapısı ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Battlefield 5’de Yağma Kasaları Bulunmayacak 2

Hatırlayacağınız üzere Star Wars Battlefront 2’de yer alan yağma kasaları uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. Çeşitli ülkelerden onlarca farklı oyun inceleme komisyonları oyunlar hakkında inceleme başlatmış ve yağma kasalarının olduğu oyunları kumar niteliği olarak değerlendirmiş ve ceza kesmişti. Bu durum çeşitli oyun geliştirme firmalarına adeta bir ders niteliği olurken, bu durumdan en zararlı çıkansa Electronic Arts olmuştu. EA’in şirket hisseleri büyük bir zarara uğramış ve değer kaybetmişti.

Bugün yapılan açıklama ile Battlefield 5’de yağma kasalarının olmayacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre oyun içerisinde yağma kasaları yer almayacak ancak oyuncular dilerlerse kozmetik ürünleri gerçek para karşılığında satın alabilecekler. Oyuncuların bildiği üzere yağma kasalarından rastgele bir ürün çıkıyor ve oyuncular bu ürünü beğenmez ise yeni bir kasa alma ihtiyacı duyuyordu. Yani bir nevi para harcanmaya zorlanmış oluyordu. Battlefield 5’de dileyen oyuncu dilediği ürünü doğrudan gerçek para ile satın alabilecek ve oyunun tadını çıkarabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.