Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Specialists Listesi Açıklandı

Bugün Electronic Arts, beş yeni Specialists eklenmesi de dahil olmak üzere Battlefield 2042 hakkında daha fazla bilgi paylaştı. Geliştiriciler ayrıca betaya kıyasla nelerin iyileştirileceğini de açıkladı.

Battlefield 2042 Specialists listesi paylaşıldı. Bir hafta önce Electronic Arts, Battlefield 2042‘deki Hazard Zone hakkında bilgiler paylaşmıştı ve bugün ise ekip, daha önce tanıştığımız beş askere katılalacak olan yeni Specialists listesini açıkladı.

Battlefield 2042 Specialists

Battlefield 2042 Specialists Özellikleri

Battlefield 2042’deki oynanabilir karakter yelpazesi aşağıdaki şekilde genişletilecek.

  • Navin Rao (Hindistan): Bir hedefi öldürdükten sonra, yazılımı yakındaki düşmanları hedef alan cihazları ele geçirecek; çevresel unsurları ve düşman ekipmanlarını da hackleme özelliğine sahip olacak.
  • Santiago “Dozer” Espinoza (Meksika): Balistik bir kalkanla donatılmış bu Specialist, özellikle özel yeteneği patlamalara karşı kısmi direnç olduğu için daha fazla hasar emebilecek.
  • Emma “Sundance” Rosier (Fransa): Battlefield 2042 Specialists listesinin gözdesinin süzülme kıyafeti olacak, bu yüzden büyük mesafeleri hızla kat edebilecek ve düşmanı şaşırtabilecek; ayrıca hedefi takip edebilen “akıllı patlayıcılar” kullanabilecek.
  • Ji-Soo Park (Güney Kore): Onu yaralayan düşmanları takip etme yeteneğine sahip olacak; Ayrıca, saklanan düşmanları tespit etmek için tarayıcılar yerleştirebilecek.
  • Constantin “Angel” Anghel (Romanya): Önceki Battlefield oyunlarındaki destek sınıfı gibi olacak; Tedarik kasaları kurabilecek ve düşmüş müttefikleri canlandırabilecek.
Battlefield 2042 Gameplay | First Look At New Specialists

Battlefield 2042 Açık Beta Güncellemesi

DICE, Battlefield 2042 Specialists listesinin yanı sıra, önceki beta testinden çıkardıkları dersler ve buna dayalı olarak oyunda hangi iyileştirmelerin yapılacağı hakkında birçok ayrıntı verdi.

Orbital haritasında tank sayısının 4’ten 8’e çıkarılacağı ve yeni nesil konsollarda da olacağı açıklandı. Kayma, zıplama ve araçlara binme ile ilgili animasyonlar iyileştirilecek. Büyük harita ve sahada iletişim ve oryantasyona yardımcı olacak sistemler gibi oyunun arayüzünün birçok yönü de geliştirilecek.

Ek olarak DICE, haritanın farklı bölümlerindeki sektörlerin durumu ve öldürmeler hakkındaki bilgilerin okunabilirliğinde bir artıştan bahsetti. Renk körlüğünden etkilenen oyuncular için özel bir ayar olacak. Ekipmanlarımız tamamen özelleştirilebilir hale gelecek.

Diğer bir yenilik ise, yaratıcıların tüm platformların sahiplerine iletişim imkanı vermek istediği için Battlefield 2042’nin konsol sürümlerinde tanıtılacak olan sohbet özelliği olacak. Önceki oyunların hızlı komut sesli çarkı da oyuna geri dönecek. Optimizasyon ve bağlantı güçlendirme gibi iyileştirmeler de olacak.

Tam güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Battlefield 2042 Specialists‘lerin nasıl görüneceğini ve geliştiricilerin vaat ettiği iyileştirmelerin yeterli olup olmadığını, 19 Kasım’da Battlefield 2042’nin PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC’de çıkış yaptığı zaman öğreneceğiz.

Oyun, EA Play abonelerine ve Gold ve Ultimate Edition sahiplerine erken erişim olarak 12 Kasım’dan itibaren açılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.