Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Hazard Zone Duyuruldu; Oyuncu Sayısı Şaşırttı

Battlefield 2042 Hazard Zone, mevcut nesil ve PC'de yalnızca 32 oyuncuya ve son nesilde 24 oyuncuya sahip olacak, ancak botlar da oyuna katılacak.

Battlefield 2042 Hazard Zone oyuncu sayısı, standart çok oyunculu modda görülenden çok daha küçük olacak. Battlefield 2042 Hazard Zone daha taktiksel, daha yavaş tempolu ancak yine de yoğun doğası nedeniyle, DICE oyuncu sayısını yalnızca 32 kişiye izin verecek şekilde azaltmayı seçti. Bazı kaynakların yorumlarına göre, savaş çok daha yavaş geçecek ve devasa haritalarda daha merak uyandıran bir savaş deneyimi olacak.

Battlefield 2042’deki oyuncu sayısı, mevcut nesil ve PC’de 128’e kadar oyuncuya izin vererek serinin gördüğü en büyük çok oyunculu maçları bizlere sunacak. Son nesilde ise, oyuncular standart 64 oyuncu ile oyunu deneyimleyebilecek. Sonuç olarak son nesil oyuncular, ekiplerin çok geniş dağılmaması ve savaşın daha mantıklı ilerlemesi için daha küçük bir haritada oynayacak. Battlefield 2042 Hazard Zone’da da benzer bir yapı devreye girecek.

Hazard Zone, uydu çarpışmalarından sonra küçük alanlara dağılmış olan veri sürücülerini topladığımız bir oyun modu olacak. Her oyuncu kadrosu 4 kişi olacak ve amacınız, fırtınaya yakalanmadan en çok sürüyücü toplamak olacak.

Battlefield 2042 Hazard Zone Oyuncu Sayısı

Battlefield 2042 Hazard Zone Oyuncu Sayısı

DICE, Battlefield 2042 Hazard Zone’un mevcut nesil ve PC’de 32 oyuncu (4 kişilik 8 takım) ve son nesilde 24 oyuncu (4 kişilik 6 takım) olacağını açıkladı. Bazıları bu modun daha büyük ölçekli olmasını beklemiş olsa da, Hazard Zone bir battle royale değil. Yani DICE’ın oyuncu sayısını azaltmış olması aslında mantıklı. Geliştirici modu detaylandırdı ve bunun mutlaka ayakta kalan son takım olmakla veya en çok öldürmeye sahip olan takımla ilgili olmadığını, bunun hayatta kalmak ve ganimeti kurtarmakla ilgili olduğunu belirtti.

Battlefield 2042 Hazard Zone oyuncu sayısı, oyuncuların birkaç saniyede bir diğer takımlara çarpmadan haritada hareket etmelerini sağlayacak. Çıkarma bölgeleri ve uydu düşüşleri gibi sıcak çatışma noktaları olacak ancak oyuncular yine de haritalar arasında serbestçe hareket edebilecek. Sürekli patlamaların ve silah seslerinin olmamasının bir sonucu olarak biraz gergin bir hava olacak ve bu da muhtemelen oyunu daha tehlikeli bir hale getirecek.

DICE, Battlefield 2042’nin çok oyunculu oyunundaki gibi yapay zeka botlarının olacağını doğruladı. Bununla birlikte, takımlardaki boşlukları doldurmak için kullanılmadıkları ve bunun yerine mangaların üstesinden gelmesi gereken birçok engelden biri olacaklar. DICE, bu botların “kendini korumaya” odaklandığını ve oyuncuların kaynaklarını tüketmeye veya diğer mangaları savaşa karşı uyarmaya çalışabileceğini belirtti. Esasen, ana hedefleri oyuncuların yoluna çıkmak olacak. Oyuncu sayısı ne olursa olsun, Battlefield 2042 Hazard Zone oyuncu sayısı azal olsa da, birçok tehlike olacak.

Battlefield 2042 | Hazard Zone Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.