Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Kapalı Beta Sızıntıları Devam Ediyor: Silahlar Ortaya Çıktı

Oyuncuların görüntü paylaşmasının yasak olduğu Battlefield 2042 kapalı betadan alınan yeni bir oynanış videosu, oyundaki bazı silahları gözler önüne serdi.

Electronic Arts (EA) heyecanla beklenen yeni FPS oyunu Battlefield 2042, eylül ayında açık betaya girecek. Oynanış mekaniği, haritalar, silahlar, karakter sınıfları ve daha fazlası, bu betada olacak. Fakat bugün sosyal medya üzerinden paylaşılan sızıntılar, Battlefield 2042 silahları hakkında bizlere önemli ipuçları veriyor.

Videolar, oyuncuların görüntü paylaşmasının yasak olduğu Battlefield 2042 teknik oyun testinden alınmış gibi görünüyor. Videolardan birinde, tabancalardan pompalı tüfeklere, hafif makinelilerden taarruz tüfeklerine kadar farklı türlerde pek çok silahın ateşlendiğini görüyoruz.

Teknik Oyun Testinden Sızdırılan Videolarda Battlefield 2042 Silahları Görülüyor

Sızdırılan ikinci videoda kullanılan Battlefield 2042 silahları ise çok daha ilginç. Oyuncunun elindeki bir silahın, ucunda kıskaç olan bir metal halat fırlattığını ve bu sayede yüksekteki bir yere hızlıca çıktığına şahit oluyoruz. Bir diğerinde ise yere kurulan otonom bir makineli tüfek görülüyor.

Videodaki silahların hiçbiri, lazer ışınları veya plazma darbeleri göndermiyor ya da en azından videolardaki silahlar bu özelliklere sahip değil. Günümüzden 20 yıl sonrasında geçen Battlefield 2042, insanlığın gezegendeki son kaynaklar için birbiriyle savaştığı bir dönemi konu alıyor.

Oyunda, benzersiz özelliklere ve donanımlara sahip çeşitli sınıflar olacak. Tercih ettiğiniz Battlefield 2042 uzmanınızı istediğiniz silahlarla donatabileceksiniz. EA, Battlefield 2042 açık beta için henüz kesin bir tarih açıklamadı, ancak eylül ayında gerçekleşeceğini doğruladı.

Battlefield 2042 Açık Beta, Eylül Ayında Düzenlenecek

Battlefield 2042 silahları

DICE tarafından geliştirilen Battlefield 2042, 22 Ekim 2021‘de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Oyunun ön sipariş fiyatları şu şekilde:

  • PC (Steam, Epic Games Store) – 419,99 TL
  • Xbox One – 499,99 TL
  • Xbox Series X/S – 559,00 TL
  • PS5/PS4- 500,00 TL

Sızdırılan videolardan yola çıkarak Battlefield 2042 silahları arasında sizi en çok heyecanlandıran hangisi oldu? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.