Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Portal’da Battle Royale Modu Oluşturuldu

Varsayılan olarak Battlefield 2042'de Battle Royale yok. Oyunculardan birisi bu modu çok özledi ve Battlefield Portal'da modu yeniden yarattı.

Battlefield 2042 Portal sayesinde Battle Royale heyecanına sizde yeniden katılabilirsiniz. EA DICE, Battlefield 2042’yi duyururken oyunun popüler Battle Royale modunu içermeyeceğini açıklamıştı. Ayrıca Portal ile bu modu yapmanın mümkün olmadığı da açıkça belirtilmişti.

Görünüşe göre oyunun hayranları, EA DICE’ın meydan okumasını kabul etti çünkü oyunun yayınlanmasından bir hafta sonra, oyuncuların hayatta kalan son oyuncu ayakta kalana kadar sürekli küçülen bir harita üzerinde savaştığı bir Battle Royale modu oluşturmayı başardı.

Battlefield 2042 Portal: Warfield 100

Battlefield 2042 Portal

Bazılarınızın muhtemelen fark etmiş olduğu gibi, bu tür bir oyun formatı oluşturmak biraz doğaçlama gerektiriyordu. Her şey Warfield 100 isimli100 kişilik bir haritada geçiyor. İlk bakışta her şey normal. Lobide başlıyoruz, savaş alanına paraşütle atlıyoruz, burada maça başlıyoruz ve sürekli küçülen haritada savaşıyoruz.

Hatta yenilen oyuncuların gönderildiği Call of Duty: Warzone’dakinden sonra modellenmiş bir ganimet ve bir hapishane bile mevcut. Aynı Gulag sisteminde olduğu gibi öldüğünüz zaman oyuna tekrar dönmek için diğer oyuncular ile savaşabiliyorsunuz. Son 10 kişi kaldıktan sonra bu sistemin otomatik olarak kapandığını da belirtelim.

Battlefield 2042 Portal

Battlefield 2042 Portal’daki Warfield 100, ganimet toplamanıza izin veren bir sisteme sahip değil. Peki bu haritanın yaratıcısı chbmg bu sorunu nasıl çözdü? Warfield 100 oyuncu ekranlarının en yakın ganimete olan mesafeyi göstermesini sağladı. Ganimet toplamak için belirtilen yere gitmeniz ve üç kez çömelmeniz gerek.

Warfield 100 oldukça iyi çalışıyor, ancak mükemmel değil. Maçlardan sonra, genellikle sizi masaüstünüze atan birkaç hata mevcut. Bununla birlikte biraz sabır göstermeye değer çünkü harita halen sürekli geliştirilme aşamasında ve sürekli yeni özellikler eklendiğini de söyleyelim.

Warfield 100’e Nasıl Girilir?

Battlefield 2042 Battle Royale Mode Gameplay (Portal) -  Warfield 100 Gameplay [PS5]

Warfield 100’de maç oynamak için oyun arama motoruna “Warfield 100 – Battle Royale” yazmanız yeterli. Herhangi bir uygun savaş görmüyorsanız, AAGDWA kodunu kullanarak kendi sunucunuzu kolayca oluşturabilirsiniz. Battlefield 2042 Portal sayesinde siz de artık Battle Royale heyecanı yaşayabilirsiniz.

Battlefield 2042, 19 Kasım’da piyasaya çıktı. Oyun çok farklı inceleme puanları topladı. Topluluk esas olarak nelerden şikayet etti. Bizim de oyunu detaylı olarak incelediğimiz içeriğimize bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Biz de maalesef sık sık oyundaki hatalardan ve eksiklerden bahsetmek zorunda kaldık.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.