Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1 İle Çanakkale’ye Gidiyoruz

Premium Pass ismiyle gelecek olan DLC'nin içeriği gün yüzüne çıktı.

Premium Pass ismiyle çıkacak olan paketin içeriği belli olunca gördük ki yolumuz Çanakkale’den de geçecek. Yakın zaman önce duyurulan They Shall Not Pass isimli ek paketin de ardından neler değişeceği Premium Pass ile belli oldu.

battlefield premium pass

İsmi geçen DLC’lerin dışındaki eklentilerin adları da Turning Tides, In the Name of the Tsar ve Apocalypse olarak duyuruldu. Battlefield 1 oyuncuları, Fransa ve Rusya gibi ülkelerle de daha önce I. Dünya Savaşı’nda yer almadıkları için yaşayamadıkları heyecana erişebilecekler.

Gelecek DLC ile oyuna, 16 adet çok oyunculu harita, yirmi farklı elit sınıf ve silah eklenecek. Battlefield 1 Premium Pass sahibi olan oyuncular saydığımız paketlere iki hafta erken erişebilecekler. Eklentilerin hepsi farklı temalar içerecek. Eklentilerle oyuna gelecek yeni hikayelerden biri de Çanakkale cephesinde geçecek.

Çanakkale’de geçecek olan Gelibolu Çıkartması dışında savaşı deneyimleyebileceğimiz toprakların arasında, Galiçya, Lupkow Geçidi, Zeebrugge Kuşatması yer alıyor. Battlefield’ın kendini kanıtlamış savaş atmosferi ve oyun dinamikleriyle, kendi topraklarımızın tarihine doğru yola çıkmak isteyen oyuncular bu paketi kaçırmasa iyi olur.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.