Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Avatar, Rekorunu Avengers: Endgame’in Elinden Geri Aldı

Avatar, Avengers: Endgame'i geride bırakarak tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi oldu, evet yine. Sebebi ise Çin oldu.

Film daha önce 2019’da prömiyeri yapılan ve gişede 2 milyar doların üzerinde para kazanan Avengers: Endgame‘e aitti. Ancak Deadline‘ın açıkladığı gibi, Çin kısa süre önce James Cameron’ın Avatar’ını beyaz perdeye geri getirdi. Yeniden sürüm, tacını geri almak için tekrar Çin’e geçti ve Avatar ‘ın şu anda dünya çapında 2.802 milyar dolardan fazla hasılat yaptığı tahmin edilmekte. Endgame’in 2.797 milyar dolar hasılat yaptığını hatırlatalım.

Avatar 2

Endgame yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, meşalenin Avatar’a geçmesini Boss Logic’in, arkasındaki Avatar logosunu ortaya çıkarmak için toz halinde çözülen Avengers logosunu ve Pandora’da gösterilen Thanos’un zırhını gösteren sanat eseri ile kutladı. Başlıkta şöyle yazıyor: “Eldivenleri sana geri veriyorum … [James Cameron] Güzel sanatın için teşekkürler [Boss Logic]”

Marvel Studios ayrıca bu rekoru tebrik etmek için tweet attı: “Gişe tacını geri kazandıkları için [James Cameron], [Jon Landau, yapımcı] ve TÜM Na’vi Nation’a tebrikler! Seni seviyoruz 3000.”

Landau yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu büyük dönüm noktasına ulaştığımız için gurur duyuyoruz ancak Jim ve ben, filmin bu benzeri görülmemiş zamanlarda tekrar gösterime girmesi bizi çok heyecanlandırıyor ve Çinli hayranlarımıza destekleri için teşekkür etmek istiyoruz. Bir sonraki Avatar filmleri üzerinde çalışıyoruz ve bu destansı hikayenin devamını yıllarca paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. “

Avatar 2009’da gösterime girdi ancak yolda dört devam filmi var. Avatar 2 şimdi çekimleri tamamlamış olsa da, defalarca ertelendi. Ayrıca oyun severler için Ubisoft’ta 2022’ye ertelenen bir Avatar oyunu üzerinde çalışmakta.

Avengers’a gelince, Marvel 4. Aşama’da başka bir süper kahraman ekibi görmeyeceğiz ancak Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige gelecekte bir ara Dünyanın En Güçlü Kahramanlarını tekrar görebileceğimizi söyledi.

Avatar 2, 22 Aralık 2022’de yayınlanırken, Marvel bu 19 Mart’ta The Falcon and the Winter Soldier ile ekranlarımıza dönecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.