Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Automaton, PUBG’ye Yeni Bir Rakip Çıkarıyor!

PlayerUnknown's Battlegrounds'a rakip olan Project X 1000 kişilik olacak. Oyun ne zaman yapılmaya başlanacak henüz belli değil.

Steam’in lideri olan PUBG, düşman kazanmaya devam ediyor. 2 gün önce anlık çevrim içi 1.5 milyon oyuncu sayısını aşan PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni bir rekora daha imza atmıştı.

Automaton PUBG’ye Yeni Bir Rakip Çıkarıyor 3

Geçtiğimiz hafta PlayerUnknown’s Battlegrounds’a rakip olarak Project X’in çıkacağını ve 400 kişilik haritalara sahip olacağını sizlerle paylaşmıştık. PlayerUnknown’s Battlegrounds yayınlandığı ilk günden beri oldukça popüler bir kitleye ulaştı. PUBG Steam’de en çok oynanan oyun olurken, Twitcht’e en çok izlenen oyun oldu.

Oyunun yapımcısı olan Brendan geçen hafta bir açıklama yaptı. Açıklama da, “PUBG’yi çıkartmadan önce piyasada olan BattleRoyal tüm oyunlarını uzun uzun inceledim. Özellikle de H1Z1’e azımsanamayacak büyüklükte bir zaman ayırdım. Tüm eksikliklerini not aldım. Kendi aklımda bulunan fikirlerle birlikte bu eksiklikleri füzyonlayınca ortaya PUBG çıktı. Şunu söylemem gerekiyor, eğer H1Z1 olmasaydı PUBG olmazdı” dedi.

Automaton PUBG’ye Yeni Bir Rakip Çıkarıyor 2

Oyun piyasasında ki rekabet ortamı PUBG gibi kaliteli bir oyunun doğmasına neden oldu. İngiltere’nin ünlü oyun şirketlerinden birisi olan Automaton, 10 Milyon Dolar yatırım aldıklarını açıkladı. Yatırım açıklamasının ardından şirket yeni bir oyun ile daha büyük oyun alanı ve daha çok oyuncu kitlesini hedefliyor. PUBG’ye rakip olacak oyun 12×12 haritaya sahip olacak ve 1000 oyuncuya oynama imkanı sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.