Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Atomicrops’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Atomicrops tam sürüme geçiyor.

Bird Bath Games tarafından geliştirilen ve Raw Fury tarafından yayınlanan Atomicrops 5 Eylül 2019 tarihinde erken erişim oyunu olarak Epic Games Store‘da çıkış yapmıştı. Çıkışının üzerinden 7 ay geçmesinin ardından bugün oyunun tam sürüme geçişinin tarihi belli oldu.

Atomicropsun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Çıkış yaptığı tarihten itibaren Epic Games Store’da satılmaya başlayan Atomicrops, oyun dünyasına farklı bir renk katmış ve bu da oyuncuların ilgi göstermesini sağlamıştı. Hala süre gelen süreçte ufak tefek eksiklikleri bulunsa da geliştiriciler bugün oyunun tam sürüme geçeceğini bildirdiler ve ayrıca tam sürümün tarihini paylaştılar.

Atomicrops, Bird Bath Games tarafından geliştirildi ve şu ana kadar bir yayıncı olarak kusursuz tadı gösteren ve her zaman başka bir oyun görmekten heyecan duyduğum Raw Fury tarafından yayınlandı. Oyunun tam sürüme çıkış tarihi ise 28 Mayıs 2020 olarak duyuruldu.

Atomicrops, kıyamet sonrası çorak topraklarda son çiftliği geliştirdiğiniz ve savunduğunuz, aksiyon dolu bir roguelite çiftçilik simülatörüdür. Mutasyona uğramış mahsuller yetiştirin, kasaba halkıyla evlenin ve istila etmeye çalışan tüm mutant yaratıkları öldürün.

Oyunun sayfasına buradan ulaşabilir ve aşağıdaki tam sürüme geçiş fragmanını izleyebilirsiniz.

Atomicrops Launch Date Trailer - Coming on May 28th!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.