Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ASUS Wolfteam Ligi Mavi Sezonda Derbinin Adı: 1907 Fenerbahçe – Galatasaray Espor

ASUS Wolfteam Ligi Mavi Sezon'un son hafta derbisi kıran kırana geçecek.

Yayınlandığı günden bu yana ülkemizde ve tüm dünyada milyonlarca oyuncuya sahip olan Wolfteam, peşinden milyonları sürüklemeye devam ediyor.

ASUS Wolfteam Ligi Mavi Sezonda Derbinin Adı 1907 Fenerbahçe – Galatasaray Espor 2

Netmarbe Türkiye’nin Wolfteam oyunu için Asus sponsorluğunda düzenlediği Asus Wolfteam Ligi, Türkiye’nin ne güçlü takımlarını ağırlıyor. Oldukça rekabet dolu geçen maçların ardından Maci Sezonun son haftasında nefes kesici bir derbi bizleri bekliyor. 1907 Fenerbahçe ve Galatsaaray Espor takımlarının 22 Haziran’da karşı karşıya geleceği mücadele de bizleri heyecan dolu bir atmosfer bekliyor olacak. Karşılaşma 22 Haziran Cuma günü saat 21:00’da yapılacak.

Sezonun son haftasında 1907 Fenerbahçe, 30 puanla liderliğini korumak için rakibi karşısında ter dökecek. 1907 Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde yer alan Galatasaray Espor ise haftayı galibiyle bitirmek ve liderle arasındaki farklı kapatmaya çalışacak. ASUS Wolfteam Ligi Mavi Sezonda 1907 Fenerbahçe, Galatasaray Espor, HWA Gaming, Galakticos, Team Turquality, Youth Crew, Dark Passage ve Ice Esports takımları ligde büyük kupayı havaya kaldırmak için mücadele ediyor.

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz “ASUS Wolfteam Ligi Mavi sezonun son haftasında muhteşem bir derbi maçına şahit olacağız. Ligde yapılan her maç büyük heyecana sahne oluyor. Ama bu hafta liderlik için karşı karşıya gelecek olan 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor karşılaşmasının nefesleri keseceğine eminim. Her iki takıma ve oyunculara başarılar diliyorum. Tek dileğimiz keyifli bir maç izlemek” açıklamasında bulundu.

Oyun severler final derbisini canlı olarak buradan izleyebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.