Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Valhalla’nın Yeni Ek Paketi Mitolojiye Odaklanacak

Assassin's Creed: Valhalla için üçüncü ek paket, genişletmelerden önceki oyunlara kadar bilinen mitolojik temalara geri dönecek.

Ubisoft’un ağustos ayında yayınlanan Paris ek paketi ile Assassin’s Creed Valhalla‘nın gelişimini bitirmeyeceğini uzun zamandır biliyorduk ancak, gelecekteki genişlemelerin detayları hakkında belirsizlik vardı.

Fransız içerik üreticisi j0nathan, oyunun dosyalarından bir sonraki ek paket ile ilgili yeni bulguları paylaşarak bazı sırları açıkladı. Paylaşılan videoyu aşağıdan Fransızca olarak izleyebilirsiniz.

NOUVELLES INFOS, TROPHÉES et NOM OFFICIEL du 3ème DLC ! (Assassin's Creed Valhalla)

Assassin’s Creed Valhalla – Dawn of Ragnarök

Fransız içerik üreticisi j0nathan, oyunun üçüncü genişlemesinin başarılarını ortaya çıkarırken, aynı zamanda oyuna dair bir referans da buldu. Görünüşe göre genişleme resmi olarak Assassin’s Creed Valhalla – Dawn of Ragnarök olarak adlandırılacak.

İlginç olan, mekanın sadece ateşli Muspelheim diyarı değil, cücelerin evi olan Svartalfheim olma ihtimali de mevcut. Bölge, görünüşe göre bilinmeyen düşmanlar tarafından işgal edildi çünkü başarılardan biri Svartalfheim’ın tüm bölgelerinin kurtuluşu hakkında olacak.

Assassin's Creed Valhalla - Dawn of Ragnarök

Başarımlar ayrıca Eivor’un kullanacağı yeni güçler hakkında da yeni bilgiler verdi. Bunlar arasında ışınlanma ve uçmanın yanı sıra bir avuç buz büyüsü ve ölmüş düşmanların dirilişi yer alacak. Öyle görünüyor ki, Dawn of Ragnarök’teki iki genişlemenin nispeten tarihsel gerçeklerinden sonra, önceki iki Assassin’s Creed oyunlarında genişletmelerde olduğu gibi daha mitolojik bir gelenek geri dönecek.

Bu ve diğer resmi olmayan bilgileri, en azından geliştiricilerden onay alana kadar gerçek olarak algılamamanızı öneririz. Şimdiye kadar Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla‘nın mayıs ayında yayınlanan tanıtım videosunun bir parçası olarak gösterilenlerin ötesinde daha fazla geliştirilmesi hakkında daha fazla bir şey açıklamadı.

Bu yüzden şuan için, Svartalfheim’ı keşfedip keşfetmeyeceğimizi ve ne zaman keşfedeceğimizi tahmin etmenin bir yolu yok.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.