Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Valhalla DLC Paketi Sızdırıldı

Assassin's Creed Valhalla DLC Paketi bir detayları Çin mağazası tarafından sızdırıldı.

Assassin’s Creed Valhalla’nın geliştirilmesi sırasında, yarım saatlik oynanış görüntüsü ve büyülü bir patron dövüşü de dahil olmak üzere birkaç önemli sızıntı vardı. En son gelecek olan DLC, bir Fransız YouTuber olan
j0nathan
DLC hakkında yeni bilgiler sızdırdı. şimdi, Çin mağazaları aracılığıyla, resimlere, daha fazla ayrıntıya ve 11 Mart’taki olası bir çıkış tarihi söylentiler arasında. Başka bir sızıntının iddiası ise 2022 Mart’ta gelecek.

Reddit platformunda paylaşılan bir gönderiye göre ACV DLC paketi Çin’de bir e-ticaret sitesinde sızdırıldı. Bunu gören ACV hayranı Reddit kullanıcıları heyecanlarınına heyecan kattı. Fakat bu gelecek genişleme paketi hakkında resmi bir fotoğraf ya da açıklama henüz için yapılmadı.

Assassin’s Creed Valhalla DLC Paketi Çıkış Tarihi

Assassin's Creed Valhalla

Haziran ayındaki Ubisoft Forward E3 etkinliğinin bir parçası olarak, kıdemli topluluk geliştiricisi Karen Lee, ateş devlerinin evi Muspelheim’a bir kapıdan bir bakış göstermeden önce “bir şey bana Eivor’un Odin ile işinin henüz bitmediğini söylüyor” dedi. 

Jonathan adlı YouTuber Valhalla’nın dosyalarında Muspelheim’dan bahsedildiğini buldu, bu nedenle Svartalfheim ve Muspelheim bu DLC’de odaklanılan alanlar olabilir. Sızdırılan görüntüler, Odin’i, elbette bir bıçağın takılı olduğu bir korse ile birlikte, makul miktarda lav ve buz gösteriyor. Detaylı bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.