Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Valhalla 2022 Yol Haritası Açıklandı

Assassin's Creed Valhalla, 2022'nin başlarında gelecek en büyük yeni içerik eklemeleri ve güncellemeleri detaylandıran bir yol haritası aldı.

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla‘nın piyasaya sürüldükten sonraki birkaç yıl boyunca destekleneceğini lansmandan önce duyurdu. Kasım 2020’de piyasaya sürülen Valhalla artık bir yaşın biraz üzerinde ve Ubisoft, beğeni toplayan seriye Viking temalı oyun için yeni güncellemeler getirerek sözünü tuttu. Hayranlar, yaklaşan güncellemeleri ve ek paketleri detaylandıran bir yol haritası sayesinde artık oyuna bu sene neler geleceğini öğrendi.

Twitter‘da yayınlanan yol haritası, Assassin’s Creed Valhalla‘ya Mart ayına kadar eklenecek olan içerikleri tanıttı. İlk olarak, Ubisoft, 22 Şubat’ta Assassin’s Creed Valhalla 1.5.0‘ı yayınlayacak. Şirket, güncellemenin neleri içereceğine dair ayrıntılara girmedi ancak güncellemeye dahil edilecek kadar önemli olduğu düşünüldüğünde, muhtemelen bazı sürprizler barındıracak.

Assassin’s Creed Valhalla Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak

Assassin's Creed Valhalla

Güncellemenin yanı sıra Assassin’s Creed Valhalla’yı satın almayanlar ücretsiz olarak deneme şansına sahip olacaklar. Bu ay, 24-28 Şubat’tan itibaren Ubisoft, potansiyel Vikinglerin Valhalla’nın sahip olduğu şeylerin tadına bakmasına izin veren ücretsiz bir deneme sunacak. Dört gün, bir deneme için sağlıklı bir zaman dilimi, hatta boş zamanlarını buna adayanlar için potansiyel olarak Valhalla’yı bitirmek için yeterli ancak muhtemelen sunduğu her şeyi görmek için yeterli değil.

Neyse ki, ücretsiz dönemler genellikle bir tür indirimle birleştirilir ve Valhalla’nın son PlayStation Store satışlarındaki görünümleri göz önüne alındığında, büyük bir indirimle sunulması muhtemel. Oyun birkaç büyük ek paket ile desteklendi, bu nedenle Valhalla’da tekneler dolusu zaman harcayacak bir oyun arayanlar için görülecek ve yapılacak çok şey mevcut.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök - Derinlemesine Bakış Fragmanı

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.