Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey’de Cinsiyet Seçebileceğiz!

Assassin's Creed Odyssey, E3 2018'de tanıtılacak.

Çeşitli sızıntılar ile ortaya çıkan Assassin’s Creed Odyssey, çok geçmeden Ubisoft tarafından duyuruldu. E3 2018’de tanıtılacak olan oyun şu sıralar merak konusu oldu.

Assassins Creed Odyssey’de Cinsiyet Seçebileceğiz 2

E3 2018’e sayılı günler kala yeni oyunlarda birer birer duyurulmaya başlandı. Sızıntılar ile gündeme gelen Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft tarafından duyuruldu. Oyun dünyası tarafından sabırsızlıkla beklenen yapım, E3 2018’de oyuncuların karşısına çıkacak. Şu sıralar internete çeşitli sızıntılar gelmeye devam ederken, oyunla ilgili ipuçları da artmaya başladı. İnternette yer alan iddialara göre Assassin’s Creed Odyssey’de cinsiyet seçebilecekmişiz. Buna ek olarak Witcher’da yer alan diyaloglar gibi Assassin’s Creed Odyssey’de de diyaloglar olacak ve seçimleri biz yapacakmışız. Oyunda yer alacak olan cinsiyet seçme özelliği serinin bir ilki olacak.

Serinin en gelişmiş grafiklerine sahip olacak olan yapım, oynanış mekanikleri ile de oyunculara gerçekçi bir his verecek. Sabırsızlıkla beklenen oyunun ne zaman yayınlanacağı şuan için bilinmiyor. Oyun ilk kez 12 Haziran’da Los Angelas’ta düzenlenecek olan E3 2018(Electronic Entertainment Expo 2018)’de oyuncuların karşısına çıkacak. Ubisoft, oyun hakkında detaylı bilgi verecek ve oyunun çıkış tarihini duyuracak.

İnternette yer alan iddialara göre oyun 2019 yılının son baharında çıkış yapacakmış. Oyunla ilgili en net bilgi E3 2018’de belli olacak.

E3 2018‘le ilgili tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.