Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Infinity, Oynaması Ücretsiz Olmayacak

Yakında çıkacak olan Assassin's Creed, oynaması ücretsiz bir oyun olmayacak. Bu bilgi, son yatırımcı çağrısı sırasında ortaya çıktı.

Assassin’s Creed Infinity‘nin oynaması ücretsiz olmayacağı resmi olarak açıklandı. Bu yılın mayıs ayında, Ubisoft yöneticileri şirketin gelecekte daha fazla ücretsiz oyun yaratacağını duyurdu. Dahası, bu ücretsiz olarak yayınlanacak olan yapımlar, yayıncının en büyük markalarına ait olacaklardı.

Canlı hizmet oyunu Assassin’s Creed Infinity‘nin üretimde olmasıyla ilgili sonraki bilgiler bu senaryoya uyuyordu ancak durum değişti ve oyun ücretsiz olmayacak.

Assassin's Creed Infinity

Eski Oyunların Birleşimi: Assassin’s Creed Infinity

Bu bilgi, bir yatırımcı çağrısı sırasında Yves Guillemot tarafından açıklandı. Ubisoft‘un patronu, yaklaşmakta olan oyunun ücretsiz oynanabilir modeli kullanmayacağını doğruladı. Guillemot ayrıca Assassin’s Creed Infinity’nin önceki oyunlarda bulunan en önemli unsurların tümünü içerecek büyük bir proje olacağını da açıkladı. Serinin hayranları için mükemmel bir yapım olacak.

Infinity, serinin tarihindeki en büyük oyun olacak, bu nedenle Ubisoft Montreal ve Ubisoft Quebec tarafından ortaklaşa geliştirilecek. Infinity, Assassin’s Creed serisi için bir platform görevi gören bir hizmet oyunu şeklinde çıkış yapacak.

Ne yazık ki, yaklaşan oyun hakkında bildiğimiz neredeyse her şey bu. Daha fazla bilgi için daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Konferans sırasında Infinity‘nin geliştirmenin çok erken bir aşamasında olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda şirket, Assassin’s Creed: Valhalla için en az iki yıl desteklenecek daha fazla ek paket oluşturmakla meşgul. Serinin hayranlarına sabırlı olmalarını tavsiye ediyoruz. Bakalım bu yapım bekleneni verebilecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.